توابع مهم

معرفی توابع مهم در وردپرس،قسمت اول

سلام دوستان عزیز وقت شما بخیر
در ادامه سری اموزش های وردپرس در این قسمت همراه شما دوستان عزیز هستیم با یک مورد دیگر در وب سایت های وردپرسی.در این اموزش وردپرس قصد داریم کمی در مورد توابع در وردپرس و کد نویسی های وردپرس صحبت کنیم.دوستان عزیز در این اموزش وردپرس چند مورد از توابعی را که در وردپرس برای شما میتواند یاری دهنده و مهم باشد را بررسی میکنیم.

دوستان عزیز همانطور که میدانید استفاده ازکد نویسی در وب سایت های وردپرسی هم مزایایی دارد و هم معایبی از مزایای ان میتوان به سبک بودن و راحت بودن قرار دادن کد در وب سایت اشاره کرد و از معایب ان نیز میتوان به سخت بودن کد نویسی و امکان اشتباه و خطا اشاره کرد که باز هم نظر نظره مدیریت وب سایت است که از این مورد استفاده کند یا خیر

معرفی توابع مهم در وردپرس

دوستان عزیز اگر از وردپرس کاران قدیمی و حرفه ای باشید حتماً می دانید که این سیستم از یک مجموعه کامل از توابع کاربردی و بسیار حرفه ای برخوردار بوده و روز به روز نیز بر تعداد این توابع کاربردی در سیستم مدیریت محتوای وردپرس افزوده می شود. حال که این مورد را درک کرده اید ما به وسیله ی این توابع می توانیم لیستی از پست های مورد نظر را بازیابی کرده، تغییرات مورد نظر خود را اعمال و ارتباطات رسانه اجتماعی کاربر مورد نظر را در یک چشم به هم زدن نمایش دهیم که این برای همه ما بسیار جالب توجه و خوب است.حال در این آموزش میپردازم به معرفی چند مورد از این توابع…

فقط قبل از هر چیر توجه کنید که این اموزش یک آموزش وردپرس حرفه ای است و شما برای درک بهتر ان نیاز است که بر کد نویسی وردپرس مسلط باشید.

1. تابع Antispambot

دوستان عزیز اولین مورد در این توابعی که معرفی خواهد شد تابع Antispambot است. این دستور از آن دسته توابعی است که در مجموعه توابع وردپرس بیشترین مظلومیت را کشیده است چرا که خیلی از شما با این تابع آشنایی زیادی ندارید و کمتر کسی هم از این تابع استفاده میکند.دوستان عزیز با استفاده از الگوی دستوری antispambot() می توانید کاراکترهای مورد نظر خود را با موجودیت های تحت HTML که یک روش به منظور مخفی سازی آدرس های ایمیل از دسترس افراد سودجو و خرابکار است استفاده کنید.حالت کلی این کد به صورت مثالی در پائین آورده شده است:

$email = 'mymail@bigtheme.ir';
echo 'You can contact me at ' . antispambot( $email ) . ' any time'.

2. تابع Human_time_diff

دوستان عزیز این تابع در سیستم مدیریت محتوای وردپرس وظیفه محاسبه و نمایش اختلاف بین دو واحد زمانی را بر عهده دارد بعد از نسخه 1.5 وردپرس که به سال 2005 میلادی بر می گردد به مجموعه توابع وردپرس اضافه شده است.دوستان عزیز این تابع در وب سایت وردپرس نشان میدهد که چه مدت پیش، پست فعلی منتشر شده است.این تابع از تاریخ انتشار پست به عنوان آرگومان اول و تاریخ فعلی به عنوان آرگومان دوم استفاده می کند.که به صورت زیر است:

echo ‘This post was published ‘ . human_time_diff( get_the_time( ‘U’ ),
current_time( ‘timestamp’ ) ) . ‘ ago’;

3. تابع Get-post_metaI

دوستان عزیز رسیدیم به مورد سوم از این توابع در وب سایت های وردپرسی.مورد سوم این توابع تابع Get-post_metaI است .دوستان عزیز نحوه کار دقیق این تابع به خوبی شناخته نشده است چون این یک تابع جدید در وردپرس است. اول از همه با حذف پارامترهای دوم و سوم، شما می توانید تمامی اطلاعات metadata را که تحت یک پست وجود دارد استخراج کنید.

این تابع در وردپرس به صورت زیر است:

$all_meta = get_post_meta( 14 );

دوستان عزیز توجه کنید که در این تابع حتی اگر شما داده ها را فقط برای یک کلید منفرد استخراج می کنید، با این حال تمامی postmeta نیز استخراج خواهد شد.این هم یک نکته در مورد این نوشته بود.

4. تابع Wp_upload_bits

مورد بعدی در این توابع تابع Wp_upload_bits است.دوستان عزیز با استفاده از این تابع در وردپرس شما می توانید امکان آپلود فایل را به صورت مستفیم تحت سیستم وردپرس خود فعال کنید که این برای وب سایت های وردپرسی میتواند بسیار مفید باشد. این تابع فایل مورد نظر برای آپلود را به پوشه uploads منتقل نکرده و در عوض آن را به بخش رسانه وردپرس یا WordPress media section منتقل خواهد کرد که این کار میتواند یک مرحله از مراحل وقت گیر را پشت سربگذارد. کار با این تابع فوق العاده راحت بوده و برای انجام باقی کارها می توانید از تابع wp_insert_attachment() استفاده کنید.

$upload = wp_upload_bits( $file[‘name’], null, file_get_contents( $file[‘t
mp_name’] ) );

دوستان عزیز در توضیح این کد در وردپرس باید بگویم که پارامتر اول همانطور که از نام آن برمی آید نام فایل مورد نظر است. دومین پارامتر هم که باید با مقدار null تنظیم شود و پارامتر سوم هم محتویات واقعی فایل است.که شما میتوانید آن را در بالا مشاهده نمائید.

5. تابع Get_post_field

دوستان عزیز قبل از پیشرفت برنامه نویسی و درست شدن قطعه کد های حرفه ای برنامه نویسان حلقه ای را برای شمارش تعداد کامنت های بازدیدکننده ها از یک پست خاص را می نوشتند یا حتی برخی یک کوئری اختصاصی برای این منظور در نظر می گرفتند که کاری بسیار سخت بود و اصلا صرفه ای برای زمان و آسانی ان نداشت. اما حالا و در این زمان باید بدانید که دیگر نیاز به استفاده از این روش های به نسبت خسته کننده ندارید و زبان های برنامه نویسی پیشرف بسیاری کرده اند و تنها کاری که لازم است برای نیل به این هدف انجام دهید استفاده از الگوی دستوری get_post_field() می باشد.دوستان عزیز توجه کنید که کار اصلی این تابع در سیستم مدیریت محتوای وردپرس این است که مقدار یک فیلد منفرد را برای یک پست منفرد در پایگاه داده بازیابی می کند.

مثال این تابع در وردپرس به صورت زیر است:

This post has <?php echo get_post_field( ‘comment_count’, 4124 ) ?> comments.

6. تابع Wpautop

دوستان عزیز رسیدیم به مورد ششم از این توابع در وب سایت های وردپرسی.این تابع اخیرا کمی مورد توجه کدنویسان قرار گرفته و جدید است، اما با این وجود هنوز هم نسبتاً برای خیلی از افراد ناشناخته است چون تعداد استفاده کنندگان از این ویژگی کم است. طرز کار این تابع مشابه PHP native nl2br است، با این تفاوت که به جای ایجاد خطوط جدید، محتوای شما را در دل پاراگراف ها قرار می دهد.در ادامه با یک مثال بیشتر این تابع را برای شما توضیح خواهم داد

دوستان عزیز فرض کنید که شما یک کادرمتن دارید و می خواهید مطمئن شوید زمانی که کاربران پاراگراف ها را با انفصال دو خط ایجاد می کنند آن پاراگراف ها در بخش جلویی و انتهایی نیز باقی می مانند که برای این منظور میتوانید از این تابع در وب سایت خود استفاده کنید که کد ان به صورت زیر است:


<h2>What Our Users Say</h2>

<?php echo wpautop( $user_comment ) ?>

سخن آخر

خب دوستان عزیز این اموزش وردپرس کمی طولانی شد و بهتر است ادامه ان را در قسمت دوم پیگیری کنیم.پس در ادامه این آموزش در قسمت دوم همراه من باشید.خیلی ممنونم از همراهی شما در قسمت اول این آموزش وردپرس و امیدروام که این اموزش برای شما مفید واقع شود و بتواند شما را در رسیدن به خواسته هایتان از یک وب سایت وردپرسی یاری دهد

موفق و پیروز و سربلند باشید دوستان عزیز
منبع: بیگ تم مرجع آموزش هک وردپرس و آموزش افزونه وردپرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *