آموزش فعال کردن قالب وردپرس با دیتابیس وب سایت

سلام و عرض ادب و احترام شما دوستان عزیز و همراهان ارجمند
در ادامه سری آموزش های وردپرس همراه شما عزیزان هستیم با یکی دیگر از این آموزش های وردپرس که میتواند برای شما دوستان عزیز بسیار مفید باشد و شما بتوانید از آن ها استفاده کنید.در این آموزش وردپرس در مورد روش فعال سازی قالب وردپرس از طریق دیتابیس وب سایت صحبت میکنیم و تمامی موارد مربوط به آن را مورد بررسی و تحلیل قرار میدهیم.پس تا انتها با من همراه باشید دوستان

دوستان عزیز شاید برای شما هم این مشکل پیش آمده باشد که کنترل پنل وب سایت وردپرسی شما اصطلاحا بالا نمی آید یا با خطا مواجه می شوید.در این حالت به دلیل مسائل امنیتی اصلا در مورد دلیل این خطا چیزی برای شما نمایش داده نمیشود و فقط صفحه ای سفید میبینید این مشکل می تواند دلایل زیادی داشته باشد. نصب افزونه وردپرس، تغییرات در قالب وردپرس، اضافه کردن کد خاص و … می توانند دلایل به وجود آمدن این مشکل باشند.

در یک حالت که در بیشتر موارد اتفاق می افتد اگر مشکل از قالب وردپرس وب سایت شما باشد، به صورت خودکار قالب پیشفرض در وردپرس جایگزین می شود. اما شاید شما نمیخواهید که قالب پیشفرض وردپرس به جای قالب مشکل دار شده استفاده شود و دوست دارید تا زمان حل مشکل قالبی دیگر که قبلا نصب کرده اید را فعال کنید. اما به کنترل پنل دسترسی ندارید و نمیتوانید این تغییرات را صورت دهید اما چه باید کرد؟

دوستان عزیز روشی که در این اموزش وردپرس معرفی می کنیم به شما کمک می کند تا از طریق دیتابیس یا همان phpmyadmin هر قالب وردپرسی را که دوست دارید بر روی سایت خود فعال کنید.برای اینکار باید گام به گام به صورت زیر عمل کنید:

خب دوستان عزیز برای شروع این آموزش ابتدا وارد کنترل پنل هاست خود شوید و سپس phpmyadmin را باز کنید.از سمت چپ دیتابیس مربوط به سایت خود را انتخاب کنید و سپس وارد بخش SQL شوید.که تا اینجا سخت نبود.حالا پس از وارد شده به این بخش در قسمت phpmyadmin با استفاده از کوئری زیر نام پوسته پیشفرض نمایش داده می شود:

SELECT *
 FROM wp_options
 WHERE option_name = 'template'
 OR option_name = 'stylesheet'
 OR option_name = 'current_theme';

خب دوستان عزیز اگر به قطعه کد بالا دقت کنید خواهید دید که ما با استفاده از دستور Select نام قالب پیشفرض را بر اساس سه متغیری که نوشته ایم دریافت می کنیم.این عمل ما در این کوئری بدین معناست که نام قالب پیشفرض در سه متغیر ذخیره شده است. پس برای تغییر قالب وردپرس پیشفرض در وب سایت وردپرسی باید مقدار این سه متغیر را تغییر داد.خب دوستان عزیز با استفاده از دستور زیر این کار را انجام می دهیم:

UPDATE wp_options SET option_value = 'MyTheme' WHERE option_name = 'template';
 UPDATE wp_options SET option_value = 'MyTheme' WHERE option_name = 'stylesheet';
 UPDATE wp_options SET option_value = 'MyTheme' WHERE option_name = 'current_theme';

خب دوستان حالا با قرار دادن این کد کار تمام شده است و فقط کافیست به جای MyTheme نام قالب وردپرس مورد نظر خود را وارد کنید و کوئری را اجرا کنید.حال پس از اجرای این کوئری میبینید که تنظیمات مورد نظر شما انجام شده است و دیگر مشکلی وجود ندارد و قالب مورد نظر شما در صورت ایجاد مشکل برای قالب اصلی اجرا میشود

خیلی ممنونم از همراهی شما عزیزان که تا اینجای کار همراه من بودید و این آموزش وردپرس را دنبال کردید.
موفق و پیروز و سربلند باشید دوستان عزیز.در صورت داشتن سوال و ممشکلی آن را در بخش نظرات با من در میان بگذارید

در ادامه این اموزش های وردپرس نیز مرا همراهی بفرمائید
منبع: بیگ تم مرجع آموزش وردپرس و اموزش هک وردپرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *