راه هایی برای مدیریت موثر سایت های مشارکتی وردپرس

اگه شما هم مدیریت یه سایتو رو بر عهده دارید پس حتما  براتون پیش اومده که حس کنید نیاز به یه نویسنده دارید و به تنهایی قادر به اداره سایت نیستید.اگه سایت شما سایتی مشارکتیه که چند نویسنده در اون فعالیت می کنن باز هم ممکنه که حس کرده باشید ممکنه یه نویسنده براتون مفید نباشه و نیاز داشته باشید از نویسنده ی دیگری استفاده کنید.

همون طور که متوجه شدید امروز به طور خلاصه قصد داریم مروری بر نکاتی مفید برای داشتن یه سایت مشارکتی موثر رو داشته باشیم.در این پایان این مقاله شما اطلاعاتی درباره چگونگی انتخاب افراد،شیوه کار مشارکتی و…خواهید خوند.

………………………………………………………………………..

چه چیزی باعث ایجاد یه سایت مشارکتی میشه؟

خب کافیه شما یه ادمین باشید تا اینو به خوبی درک کنید.در یه سایت موفق  افراد زیادی دست به دست هم دادن و اداره یه سایت دقیقا مثل اداره یه  پروژه بزرگه.با این که این کار مجازیه ولی شاید پردردسر تر باشه.

فرض کنید شما قصد دارید سالانه قالب سایتتون رو عوض کنید.یا این که بخشی از سایت دجار مشکل شده.و یا شما اصلا وقت  ندارید که هر روز سایتتون رو آپ کنیدو هزاران فرض دیگه که میتونه این ذهنیت رو ایجاد کنه که باید از افرادی مشتاق ولی کاردان کمک بگیرید.تمامی این زحمات باعث میشه شما با افراد دیگه تعامل کنید و سایت شما هر چند با یه مدیر ،به سایتی مشارکتی با چند نویسنده تبدیل شه.

………………………………………………………………………….

از چه افرادی کمک بگیریم؟

برای سایتی مشارکتی شما نیاز به افرادی مشتاق و البته متخصص دارید.برای انجام این کار باید تمرکز کنید.اگه بدون بررسی نویسنده انتخاب کنید و مجبور شید قدم به قدم به اون آموزش بدید، باید منتظر مشکلات بعدی هم باشید!

اگه در انتخاب نویسنده سخت گیر باشید هم نمیونید افرادو جذب کنید و به این ترتیب حتی کار با تعداد اندک افرادی که کاملا کارآزموده  هستن هم سخت و سخت تر میشه.برای انتخاب نویسنده مدتی با اونا در ارتباط باشید و درباره خودشون و مهارتشون ازشون بپرسید.توجه کنید شما به فردی دلسوز نیاز دارید که وقتشو در اختیار شما و سایتتون قرار بده.سعی کنید قبل از انتخاب افراد شانس ایجاد پست مهمان رو به همه ی کاربرا بدید و از میون اوا افرادی که مشارکت بیشتری دارن می تونن مشتاق تر به انجام این کار باشن.

افراد زیادی وجود دارن که پیج و بلاگ های زیادی رو از تخصصشون و هم چنین هزینه های  دریافتیشون تهیه می کنن.اگه براتون ممکنه سعی کنید از این افراد هم کمک بگیرید.اگه کارتون کاملا تخصصیه باید حتما با این افراد در ارتباط باشید و ازشون استفاده کنید.

222………………………………………………………………………………………….

ایجاد قوانین:

چون هنوز هیچ اعتمادی به هیچ یک از نویسنده ها و کارشون ندارید باید براشون قوانینی رو ایجاد کنید و ازشون بخواید مطابق با اونا فعالیت کنن.

برای این کار نیاز به یه افزونه مفید دارید.در ادامه با اون اشنا میشید:

افزونه مدیریت کاربران و نویسندگان وردپرس ( نقش کاربری در وردپرس )

معرفی افزونه ویرایش قوانین کاربران:User Role Editor Plugin

این افزونه وردپرس به شما کمک می کنه تا محدودیت دسترسی برای نویسنده ها و کاربراتون استفاده کنید.مثلا شما نمیخواید همه نویسنده ها نظرات بقیه نویسنده هارو ببینن.می تونید با این افزونه این قابلیتو ایجاد کنید.

کلا این افزونه رو برای تعیین میزان دسترسی کاربران به شما توصیه میکنم.برای دانلود افزونه از لینک زیر اقدام کنید:

دانلود افزونه

عکسی از محیط افزونه و نمونه ای از ایجاد محدودیت رو می بینید:

طبق این عکس ها ابتدا پس از نصب افزونه باید قوانین رو درج کنید و نامی برای اونا تعیین کنید.

سپس با تیک زدن مسخص کنید که چه چیزی محدود و چه چیزی در دسترس خواهد بود.

در نهایت مشخص می کنید که برای چه کسانی قوانین و تنطیمات مشخص شن.

3 4 5

……………………………………………………………………………………………………………….

امیدوارم مشارکت خوبی رو داشته باشید.

منبع:بیگ تم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *