تکنیک های افزایش سرعت سایت وردپرسی

واقعا کلافه کننده است که سرعت لود سایت بیش از 3 تا 5 ثانیه طول بکشد! حتی اگر سایت شما بهترین از لحاظ محتوایی و ساختاری باشد، بازدیدکننده با دیدن اینکه سایت شما دیر بالا می آید خسته شده و بدون در نظر گرفتن موارد دیگر از سایت شما خارج خواهد شد. بنابراین تا دیر نشده باید کاری کرد تا بیش از این متضرر نشده و بازدیدکنندگان را از دست ندهیم. ما در این مطلب به 5 مورد ساده اما بسیار تاثیرگذار اشاره خواهیم کرد که به کمک آنها بتوانید سرعت سایت وردپرسی خود را بصورت چشمگیری افزایش دهید.

دستیابی به بالاترین میزان سرعت در سایت های وردپرسی

روش های متعددی برای بالا بردن سرعت سایت وردپرسی وجود دارد که یکی از مهمترین آنها استفاده از CDN است. اما با توجه به اینکه نمی خواهیم شما هزینه زیادی برای اینکار صرف کنید به روش هایی در زیر اشاره می کنیم که بتوانید بدون صرف هزینه و به آسان ترین شکل ممکن به بالاترین میزان سرعت دست پیدا کنید. موارد به شرح زیر هستند:

  • انتخاب و خرید هاست پرسرعت و باکیفیت
  • استفاده از یک قالب بهینه و پرسرعت
  • عدم استفاده از افزونه های غیرضروری و ناشناس
  • بهینه سازی حجم دیتابیس (در صورت نیاز)
  • بهینه سازی اختصاصی صفحات سایت

انتخاب و خرید هاست پرسرعت و باکیفیت

بهتر است از هاست مخصوص وردپرس استفاده کنید. با توجه به اینکه هاست وردپرس بصورت اختصاصی برای وردپرس در نظر گرفته شده است کارایی بالاتری در مقایسه با سرویس های عادی دارد. اگر بتوانید یک هاست خوب برای سایت خود بخرید پاسخگویی به درخواست ها در وب سرور با سرعت بالایی انجام می شود که این موضوع سبب بالا رفتن سرعت لود سایت می شود. چند شرکت خوب و مطرح در زمینه هاست وردپرس بصورت تخصصی فعالیت دارند که میزبان فا یکی از بهترین ها در این حوزه است. برای خرید هاست وردپرس از میزبان فا بر روی لینک زیر کلیک کنید.

خرید هاست وردپرس از میزبان فا

استفاده از قالب بهینه و پرسرعت

قالب ها تاثیر زیادی در میزان سرعت سایت های وردپرسی دارند. اگر قالب مورد استفاده به لحاظ ساختاری، استاندارد و سبک نباشد سایت شما را سنگین خواهد کرد. از قالب های خوب برای وردپرس می توان به ایمپرزا، انفولد، سون و ده ها مورد دیگر اشاره کرد. برای اینکه بتوانید قالب خوبی را تهیه کنید حتما بررسی لازم به جهت استاندارد بودن آنرا انجام دهید.

عدم استفاده از افزونه های غیرضروری و ناشناس

افزونه های غیرضروری و افزونه هایی که از آنها استفاده نمی کنید را حذف کنید. همچنین به هیچ عنوان از افزونه های ناشناس استفاده نکنید زیرا علاوه بر مشکلاتی که برای سرعت سایت به وجود می آورد مشکلات امنیتی نیز به وجود خواهد آمد. تعداد نصب های افزونه در مخزن وردپرس می توان استناد معتبری برای اعتبار و محبوبیت افزونه باشد.

بهینه سازی حجم دیتابیس

در حالت عادی به انجام دادن اینکار نیازی نداریم اما اگر حجم دیتابیس شما بسیار زیاد است می توانید اقدام به بهینه سازی حجم آن نمایید. افزونه WP-Sweep جزو بهترین گزینه ها برای بهینه سازی و حذف اطلاعات اضافی در دیتابیس وردپرس است. حتما قبل از هر گونه اقدامی از سایت خود بکاپ بگیرید تا در صورت بروز مشکل بتوانید آنرا بازگردانی نمایید.

بهینه سازی اختصاصی صفحات سایت

در هر صفحه بصورت اختصاصی موارد زیر را رعایت نمایید:

  • استفاده از تصاویر بهینه و خودداری از بکار بردن تصاویر با حجم بالا
  • عدم استفاده از کدهای iframe و js مانند کدهای نمایش ویدئوی آپارات و …
  • عدم استفاده از صفحه سازهای غیربهینه
  • شلوغ نکردن صفحات به لحاظ محتوایی (تصاویر، ویدئوها و …)

با انجام موارد ساده فوق یک سایت بهینه و پرسرعت خواهید داشت.

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *