تبلیغات اینترنتی چیست؟
تبلیغات اینترنتی نوعی از تبلیغات است که بخاطر ارزان بودن و ماندگاری زیاد و فراگیر بودن آن بسیار در حال حاضر مورد استفاده قرار میگیرد
تبلیغات اینترنتی چه زمانی به وجود امدند؟
تبلیغات اینترنتی برای اولین بار و به صورت بنر در ۲۷ اکتبر سال ۱۹۹۴ و در سایت هاتوایر نمایش داده شد. زمانی که هاتوایر متوجه شد که برای تبلیغات میبایست فضای محدودی را در نظر گرفت، بنرهای تبلیغاتی به وجود آمدند.
برخی راهکارهای تبلیغات اینترنتی:
- راهاندازی پایگاه اینترنتی
- ارسال نامه الکترونیکی
- ایجاد کلوب مشتریان
- درج آگهی تبلیغاتی در آگهی نامههای اینترنتی استفاده از دامنههای مفید نمونه دامین
- ایجاد نمایشگاه الکترونیکی
- راهاندازی فروشگاه الکترونیکی
از تبلیغات اینترنتی و نحوه به وجود آمدن و روش های آن صحبت کردیم
حال محدودیتهای تبلیغات اینترنتی چیست؟
1. ازدحام: با زیاد شدن تعداد آگهیهای تبلیغاتی احتمال مورد توجه قرار گرفتن آگهیها به شدت کاهش مییابد.
2. مشخصات و ویژگیهای مخاطبان: اکثر کاربران اینترنت به محصولات و تکنولوژی مربوط به رایانه علاقهمند هستند و از این رو اکثر تبلیغات برای محصولات مرتبط با رایانهاست. تنها ۱۴ درصد تبلیغات برای سایر محصولات مصرفی و کمتر از ۱۰ درصد آن برای اتومبیل، مسافرت و خدمات مالی است.
3.فقدان کنترلهای لازم در مورد محتوای تبلیغات اینترنتی: یکی از محدودیتهای تبلیغات اینترنتی فقدان کنترلهای لازم میباشد.
4. محدودیت مخاطبین: غالب کاربران اینترنت در گروه سنی خاصی قرار دارند که این امر موجب کاهش مخاطبین این نوع از تبلیغات میشود.
تبلیغات ناخواسته چیست؟
تبلیغات ناخواسته که شامل Pop-up و Pop-under میشود یکی از اشکال بحثانگیز تبلیغات اینترنتی به حساب میآید. این نوع از تبلیغات به صورت ناخواسته دریافت میشود و مخاطبان را در معرض یک نمایش اجباری قرار میدهد. آگهیهای تلویزیونی را میتوان نمونهای از تبلیغات اجباری به حساب آورد چرا که این آگهیها معمولاً برنامههایی را که مخاطبان در حال تماشا هستند، قطع میکنند و آنها را وادار به تماشای آگهی میکنند. در مقابل، تبلیغات روزنامهای نمونهای از تبلیغات اختیاری محسوب میشوند زیرا خوانندگان میتوانند هر قسمت از روزنامه را که مایلاند بخوانند و یا از آن بگذرند. اینترنت توانایی نمایش به هر دو صورت اختیاری و اجباری را دارا است.
حال که به بررسی تبلیغات اینترنتی پرداختیم نظر شما راجع به مطالب فوق چیست؟
آن را با ما و بیگ تمی ها در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید