نماد سایت بیگ تم

بهترین تنظیمات افزونه wordpress seo by yoast (بخش اول)

بهترین تنظیمات افزونه wordpress seo by yoast

در باب سئو و مباحث پیرامون اون،تا به حال مطالب متعدد و متنوعی در سایت قرار گرفته.افزونه های سئو وردپرس،راهکار هایی برای افزایش بازدید سایت،افزایش ترافیک وب سایت و…از جمله مطالبی هستن که کاربران بیشترین تمرکز رو روی اون دارن.افزونه های زیادی تا به حال برای سئو وردپرس معرفی شدن.یکی از بهترین افزونه ها،افزونه sep by yoast بود که تنظیم افزونه ی سئو وردپرس wordpress seo yoast پیش از این در بیگ تم آموزش داده شده.اما با توجه به آپدیت این پیوسته این افزونه،افراد همواره به دنبال بهترین تنظیمات برای افزونه seo by yoast هستن.در این مقاله و مقاله بعدی ،کامل ترین و بهترین تنظیمات افزونه seo by yoast رو معرفی می کنم.با ما همراه باشید.

بهترین تنظیمات برای افزونه seo by yoast

اولین گام دانلود و نصب افزونست.ابتدا افزونه seo by yaost رو دانلود کنید و سپس نصب کنید.

تنظیمات نمایی افزونه seo by yoast

بعد از دانلود افزونه،افزونه از داشبورد وردپرس و از هر دو منوی عمودی و افقی (نوار ناحیه مدیریت) قابل دسترسه.در نوار اففی، همون طور که در تصویر زیر می بینید،دو لینک میبینید.لینک هایی که مربوط به ابزار کلمات کلیدی هستن و شامل Google Keyword Tool و google insight  هستن که در ادامه مباحث به اونا میپردازیم.بخش بعدی مربوط به لینک Analyse this page  هست.در این قسمت پیج شما از جهات مختلفی مورد آنالیز قرار میگیره.مثلا کلمات کلیدی و…

Analyse this page علاوه بر آنالیز پیج شما بخش های دیگه ای هم داره.به تصویر زیر دقت کنید:

چک کردن هدر،کلمات کلیدی،تست سرعت سایت و…از جمله کاربرهای دیگر این بخشه.

اغلب این بخش ها در ساید بار پیشخوان یا منوی عمودی هم قابل دسترسه.کافیه که روی seo کلیک کنید تا همین لینک ها رو ببینید.

به طور کلی برای افزوه seo by yaost، دو بخش کلی برای تنظیم افزونه وجود داره.:

Globalو local

بخش اول یا global ،تنظیمات پیش فرضی برای تست کردن هر صفحه از جهت سئو داره.اما در بخش local، می تونید به شکل کامل تر هر پیج یا پست یا دسته بندی رو از نظر سئو بررسی کنید.

تنظیمات سئو در بخش global عبارتند از :

بخش هایی که گفته شد در تنظیمات global وجود دارن.

به صورت جزیی تر در ادامه به تنظظیمات global افزونه می پردازیم:

در ابتدای این تنظیمات،بخشی مطابق شکل زیر به نام start tour وجود داره.این بخش برای شروع کار شماست.

ابتدای بخش جنرال،Tracking رو میبنید.در این بخش تیک مربوطه رو جهت استفاده بهتر از تنظیمات افزونه بزنید.همچنین مطابق شکل زیر بخش به نام  restore to the default settings دیده میشه که برای تنظیم مجدد افزونه  و برگردوندن تنظیمات پیش فرض اونه.

در قسمت بالا همون طور که در شکل دید علاوه بر جنرال،سه تب دیگه هم دیده میشه.

تب دوم company info هست  وداخل اون اطلاعاتی راجع به نام سایت و برنتدتون باید یادداشت کنید .در برخی از مواقع این نام نمایش داده میشه.

نب بعدی مربوط میشه به Webmaster Tools که همون طور که از نامش مشخصه برای با وارد کردن جزییات سایت،برای جست وجوی بهتر به موتور های جست وجو کمک میکنید.

تب آخر هم مربوط به امنیت و Security سایته.بخشی که با تنظیم میزان دسترسی نویسندگان به آپشن های افزونه،امنیت سایت رو بیشتر می کنید.این بخش رو بهتره سایت هایی با چند نویسنده تنظیم کنن.

بخش بعدی ای که در افزونه وجود داره،Titles & Meta هست.این قسمت خودش به 6 تب جداگانه مشابه شکل زیر تقسیم میشه:

8

در این جا به بررسی گام به گام هر یک از زبانه ها یا تب ها میپردازیم:

تب اول:general

در تب اول یا جنرال،بخش های مختلفی وجود داره که هر یک از بخش های تب اول رو توضیح میدم:

 تنظمات عنوان یا Title Settings

عنوان یک مطلب مهم ترین بخش در سئوی یک پیج به حساب میاد.معمولا عنوان مطلب در اسناد html و در قسمت بالا مخفی میشن.اما در برخی از مرورگر ها مثل فایرفاکس نشون داده میشن.به تصویر زیر دقت کنید:

9

برچسب های عنوان به عنوان تگ های متا شناخته میشن.موتو های جست وجو هریک این برچسب های متا رو رکورد یا ضبط می کنه و بر اساس کلمات کلیدی ارزش گذاری می کنه.بنابراین در تهیه ی عنوان مطالب باید طبق مروگر ها و اصول ارزش گذاری اونا عمل کرد.معمولا عناوین نباید بیش از 70 کاراکتر باشن و در انتخای عنوان حتما نباید تمام کلمات کلیدی رو استفاده کنید!

نوشتن مجدد عنوان یا Force Rewrite Titles

عنوان باید همونطور که در بالای محتوای مطلب نوشته میشه،بعد از انتشار هم بالای محتوا نشون داده شه.دوراه برای ایجاد یک عنوان مناسب و نمایش در محل مربوط وجود داره:

اولیش باکسی هست که در خود افزونه برای عنوان وجود داره و شمارو مجبور می کنه تا عنوان جدید رو بنویسید و سپس از جهت کد های php هست.ابتدا فایل  header.php رو بازکنید و کد زیر رو ابتدا کپی کنید:

</pre>
<?php wp_title(''); ?>
<pre>

سپس کدی رو که کپی کردید در بخش از فایل که کد یر وجود داره جایگزین کنید:

</pre>
<title><?php wp_title(''); ?></title>
<pre>

توجه کنید که برخی از تم های وردپرس، به شکلی نوشته شدن که عنوان مطالب دوبار تکرار شه.

جداکردن عناوین یا Title Separator

در این قسمت عنوانی رو که مناسب تره انتخاب می کنید.

تب دوم:home

این تب شمارو به صورت مستقیم به اون برگه هایی میبره که تنظیمات لوکال و پیشرفته تر SEO BY YAOST رو اونا اعمال شده باشه.در برخی از تم ها لینک های مربوط به برگه ها ممکنه نشون داده نشن.در این مواقع تنظیمات پیش فرض افزونه اعمال میشه.

تب variables

در نسخه های قبلی،تبی با عنوان variables وجود داشت که برای انواع پست ها قابل استفاده بود.به تصویر زیر که در نسخه قبلی موجود بود توجه کنید:

ادامه مبحث رو در پست بعدی دنبال کنید

بیگ تم

 

 

خروج از نسخه موبایل