اولین چیزی که برای ایجاد و طراحی یک وب سایت لازم است جدا از طراحی قوی که باید سایتمان داشته باشد,زیر ساخت قوی سایت است که این موضوع با داشتن یک سرویس میزبانی قوی(هاستینگ)محقق میشود . در واقع اولین پایه هایی که برای ساخت یک سایت وردپرسی و یا هر وب سایت دیگه ای لازمه ثبت دامنه و داشتن فضایی برای بارگذاری اطلاعات بر روی آن است. پس ما هم دقیقا همین کارها رو انجام میدیم و سایت مد نظرمون رو میسازیم اما بعد از گذشت مدتی احساس میکنیم با فضا یا همون هاست سایتمون مشکل داریم. سرعت بارگذاریش پایینه، مدت زمان های زیادی میخوابه و خلاصه از این قبیل مسائل رو ایجاد میکنه! اینجاست که تصمیم میگیریم از شرکت دیگه ای سرویس هاست رو خریداری کنیم تا با این مشکلات رو به رو نشیم. ولی اینبار باید با دقت خیلی بیشتری انتخاب کنیم.مقاله ی امروز ما هم دقیقا قراره همین زمان رو توضیح بده و به دوستان کمک کنه تا اینبار موارد مهمی رو در انتخاب برای تغییر هاست رعایت کنند.
دلایل کلیدی برای تغییر هاست سایت های وردپرس
غلبه کردن بر بزرگترین واهمه!
اکثر افراد مبتدی از تغییر هاست خودشون امتناع می کنند.چرا؟ زیرا باید اطلاعات و دانش کافی برای اینکار رو داشته باشند تا سایت بدون تاخیر و اینکه به اصطلاح دان بشه، انتقال پیدا کنه.
در واقع مهم ترین کاری که باید در تغییر هاست انجام بشه بک آپ گرفتن به صورت کامل از سایت هستش. که افراد میتونن با کمی تحقیق بهترین راه رو برای تهیه ی نسخه ی پشتیبان کامل انتخاب کنند و دیگه هیچ ترسی از بهم ریختن سایت نداشته باشند.
خوشبختانه بعضی از شرکت های هاستینگ قوی این انتقال رو برای تغییر هاست شما انجام میدن و شما نیاز نیست که کاری کنید. فقط اطلاعات لازم رو به هاستینگ مربوطه میدید تا اینکار رو انجام بده.
حالا موضوع مهم دیگه اینجاست که چقدر میخواهید هزینه کنید؟ این بستگی به نوع سایت، بزرگی و کوچکی سایت داره. البته همین جا متذکر میشم که هاست های رایگان هم وجود دارند و در خیلی از مواقع میتونن مورد استفاده قرار بگیرند اما خیلی از قابلیت های مورد نظر رو ندارند و مشکلات فراوانی رو میتونن به بار بیارند! برای همین اصلا پیشنهاد نمیشن. حالا که تونستیم بر این ترس غلبه کنیم باید بریم سراغ ۷ شاخصی که بهمون میگه چرا باید سرویس هاستینگ خودمون رو عوض کنیم!
۱- دان شدن مکرر و غیر منتظره
دان شدن وبسایت بدترین اتفاقه که روی سئو و ترافیک سایت اثر منفی میذاره. هیچ کسی تمایل نداره از سایتی که سرعت بارگذاریش کند هست و یا به صورت مداوم دان میشه بازدید کنه. حالا اگه سایت شما این اتفاق مدام براش میفته پس باید تصمیم به تعویض هاست بگیرید.
خوبه که این مورد رو به صورت اصولی بررسی کنیم. با کمک سایت pingdom میتونید روی سایت مانیتورینگ داشته باشید و هر لحظه فرآیند های اون رو مشاهده کنید. فقط کافیه در این سایت ثبت نام کنید.
۲- خطا در برقراری پایگاه داده
اگه به صورت مکرر با این خطا رو به رو شدید دو معنی میتونه داشته باشه: یکی اینکه هاست شما قدرت خوبی نداره و دیگری اینکه از افزونه ی غیر استانداردی استفاده میکنید. در مورد اول باید از پشتیبانی هاست بخواید تا کمکتون کنه و این مشکل رو حل کنه ولی اگه قادر به حل این مشکل نبود باید اقدام به تغییر هاست کنید.
۳- ارورهای عجیب از سمت سرور داخلی
ارور سرور داخلی یکی از رایج ترین ارورهای وردپرسی هست که شاید اکثر کاربران با اون دست و پنجه نرم می کنند!متاسفانه در اکثر موارد این ارور راهی رو برای درست شدن به کاربران نشون نمیده. اگه به صورت مکرر با این خطا رو به رو شدید به دنبال هاستینگی باشید که بتونه این مشکل رو حل کنه!
۴- به تعلیق در آمدن سایت
برخی از هاستینگ ها با اعمال غیر قانونی و خلاف قوانین سرورهای اصلی باعث بسته شدن اکانت خود میشن.معمولا در این زمان پس از بسته شدن حساب کاربری هاستینگ شما یک نوع پیامی رو بر روی صفحه ی اصلی سایت شما نمایش میده که معمولا با عنوان Suspend هست. به این هاستینگ ها نمیشه اعتماد کرد و اگه با صحبت جدی نتیجه ای نداد سریعا اقدام به تعویض نمایید.
۵- پشتیبانی ضعیف
هیچوقت پشتیبانی که برای هاستینگ ها میذارن ۱۰۰ درصد جوابگو نیست اما بهتره از سرویسی استفاده کنیم که تا حد زیادی بتونه پاسخگو باشه. امر پشتیبانی بسیار مهمه و شما ممکنه بارها به این مورد نیاز پیدا کنید پس این موضوع رو جدی بگیرید.
۶- کم شدن سرعت صفحات
سرعت فاکتور خیلی مهمی در رنک سایت و قدرت جستجو به شمار میره. معمولا پایین اومدن سرعت سایت به خاطر درخواست های زیاد کاربران سایت هستش که این موضوع باید با هاست قوی پوشش داده بشه تا به چشم نیاد.
۷- بیشتر شدن اطلاعات سایت از فضای هاست
در همان ابتدا باید بررسی کنیم و بسنجیم که برای فعالیت سایت ما چه فضایی مورد نیاز هست تا بعدا به مشکل برخورد نکنیم! البته اواسط کار و بعد ها هم امکان افزایش حجم هاست وجود داره ولی باید همیشه به دقت فضای باقی مانده را بررسی کنیم.
حالا با دونستن این موارد خیلی راحت تر میتونید تصمیم بگیرید و بهترین فضا رو برای سایت های خودتون انتخاب کنید. اگه مورد دیگه ای هست که مهمه حتما در دیدگاه ها مطرح کنید.ما از نظرات شما استقبال میکنیم.با آموزش های بعدی بیگ تم همراه باشید.
روزهایتان زیبا
بیگ تم مرجع تخصصی وردپرس ، افزونه وردپرس ، قالب وردپرس