نماد سایت بیگ تم

آموزش آپدیت دستی وردپرس و نکات مهم در آن،قسمت اول

سلام و عرض ادب خدمت شما
در ادامه سری آموزش های وردپرس در آموزش در کنار شما عزیزان هستیم با روش های آپدیت وردپرس.دوستان عزیز اگر شما نیز جز آن دسته از کسانی هستید که با آپدیت خودکار سیستم مدیریت محتوای وردپرس مشکل دارید یا نمی خواهید به هر دلیلی از آپدیت خودکار وردپرس استفاده کنید در ادامه مطلب به همراه ما باشید زیرا در این آموزش همراه شما هستیم با آموزش آپدیت خودکار وردپرس به صورت دستی.

دوستان عزیز قبل از شروع کار برای آپدیت وردپرس موردی که بسیار مهم است این است که در ابتدای کار خواهشمندیم حتما از فایل های موجود در وب سایت وردپرسی خود بکآپ و نسخه پشتیبان تهیه کنید. این آموزش را برای راحتی در استفاده به چند مرحله تقسیم میکنیم.که بتوانید آن را به صورت کامل صورت دهید.

مرحله نخست : جایگزینی فایل های وردپرس
در ابتدا و برای شروع کار آخرین نسخه سیستم مدیریت محتوای وردپرس را از وب سایت اصلی وردپرس دریافت کنید حال پس از دریافت آن و برای شروع فایل های دانلود شده را از حالت فشرده خارج کنید.پس از خارج کردن تمامی فایل های وردپرس از حالت زیپ تمامی افزونه های وردپرس وب سایت خود را غیر فعال کنید.در مرحله بعدی در این آموزش باید به سی پنل هاست خود بروید و پوشه های wp-includes و wp-admin نسخه قدیمی سیستم مدیریت محتوای وردپرس را حذف کنید

حال پس از دانلود موارد گفته شده از نسحه جدیدی که دانلود کردید (و از حالت فشرده خارج کردید) پوشه های wp-includes و wp-admin را در هاست خود آپلود کنید.حال پس از این مورد باید در پوشه wp-content نسخه جدیدی که دانلود کردید، محتویات فایل های موجود را در هاست خود آپلود کنید.اما در این قسمت یک نکته بسیار مهم وجود دارد که باید حتما رعایت نمائید.دوستان عزیز هرگز پوشه wp-content نسخه قدیمی سیستم مدیریت محتوای وردپرس را از هاست خود حذف نکنید فقط محتویات درون پوشه wp-content را در پوشه ای که با همین نام بر روی هاست شما موجود است، آپلود و جایگزین کنید.

حال مورد بعدی که در این آموزش وردپرس وجود دارد این است که همه فایل هایی که در ریشه نسخه جدید این سیستم مدیریت محتوا موجود هستند را به ریشه وردپرس هاست خود انتقال دهید.اما دوستان یک نکته بسیار مهم وجود دارد و آن این است که هرگز فایل های ریشه وردپرس هاست خود را حذف نکنید.فقط فایل هایی که در ریشه نسخه جدید موجودند را آپلود و جایگزین کنید.این بسیار مهم است

خب در ادامه این آموزش فایل wp-config-sample.php را که بعد از آپلود فایل های ریشه ای نسخه جدید سیستم مدیریت محتوای وردپرس در ریشه وردپرس شما خواهد بود را باز کنید،حال در این زمان و پس از باز کردن آن ها فایل wp-config.php را که از قبل بر روی هاست شما موجود بوده است را نیز باز کنید. کدها و دستورات این دو فایل را مقایسه کنید،حال در این قسمت توجه کنید که اگر کد و یا دستور جدیدی در فایل wp-confug-sample.php موجود بود که در فایل wp-config.php نبود آن را به این فایل اضافه کنید (دقیقا در همان خطی که در فایل wp-config-sample.php بوده است).

خب دوستان عزیز قدم اول به پایان رسید و در ادامه به شرح ادامه ماجرا میپردازیم فقط چند مورد از نکات را بررسی میکنیم:
مورد اول در وب سایت های وردپرس این است که دقت کنید فایل wp-config.php که در ریشه وردپرس است حذف و یا جایگزین نگردد.که در غیر اینصورت وب سایت شما به مشکل خواهد خورد.
مورد بعدی که وجود دارد این است که سایر کدها و دستورات فایل wp-config.php که از قبل موجود بوده است را حذف نکنید و یا تغییر ندهید.

در قسمت دوم این آموزش همراه من باشید
ممنونم از همراهی شما دوستان عزیز
موفق و پیروز و سربلند باشید

منیع: بیگ تم مرجع اموزش افزونه وردپرس

خروج از نسخه موبایل