بهترین تنظیمات افزونه wordpress seo by yoast

بهترین تنظیمات افزونه wordpress seo by yoast (بخش دوم)

در ادامه پست قبلی،بهترین تنظیمات افزونه seo by yoast رو آموزش میدیم.این تنظیمات ،کامل ترین و به روزترین تنظیمات افزونه seo by yoast هست و در بیگ تم به صورت مفصل به توضیح و بررسی اون پرداختیم.در ادامه پست قبلی،مطلب امروز رو دنبال کنید.

تنظیمات افزونه seo by yoast

همون طور که در مقاله قبلی گفته شد،در تنظیمات افزونه بخشی وجود داره که با 6 تب در شکل زیر نشون داده شده:

تنظیمات افزونه wordpress seo by yoast سئو وردپرس

در پست قبلی دو تب رو توضیح دادیم و همچنین گفتیم یک تب هم می تونه وجود داشته باشه که مربوط  به نسخه های قبلیه.

تب سوم:Post Types

به تصویر زیر دقت کنید:

تنظیمات افزونه wordpress seo by yoast سئو وردپرس

در این تب،نمونه برگه ای دیده میشه که برای نوشتن برگه ها،پست ها،و یا برگه و پست های حاوی پرونده های چند رسانه ای مورد استفاده قرار میگیره.همون طور که گفته شد در نسخه های قبلی یک تب به نام variables وجود داشت.وجود این تب سبب میشه که عناوینی که سئو نشدن  در واقع مناسب متن نیست تغییر داده شن.مثلا در تصویر بالا،عنوان سئو ی %%title%% ،به عنوان دلخواه شما جایگزین میشه.

نکته:برای نوشته های انگلیسی،می تونید بدون نگرانی نسبت به عنوان،محتوا رو درج کنید تا افزونه به صورت خودکار از کلمات کلیدی موجود برای ایجاد عنوان استفاده کنه.این بخش از افزونه ست که به شما در تهیه ی عنوان بهینه در وردپرس کمک می کنه.

اما در تصویر بالا بخش دیگری هم به نام noindex, follow دیده میشه.در این بخش می تونید تصمیم بگیرید که محتوای شما توسط موتور های جست وجوگری مثل گوگل ایندکس شه یا خیر.در صورتی که تمایل دارید مطلب در موتورهای جست وجو گر ایندکس شه و کاربران بتونن مطلب رو در سایت شما ببینن،این باکس رو بدون تیک بذارید.

نکته قابل توجه دیگه ای که برای افزونه وجود داره،نمایش تاریخ انتشار و یا به روزرسانی پست در صفحه نتایج گوگله.قبلا هم بارها درباره ی روز و تاریخ در وردپرس صحبت کردیم.این که مطلبی تاریخش به صورت خودکار تغییر کنه و هربار که شما به روزرسانی رو انجام بدید،کاربران تاریخ جلوتر رو مشاهده کنن،یکی از ترفند های مهم در جذب مخاطب برای سایته.

بخش آخر هم که در تصویر بالا مشاهده شد،یعنی SEO Meta Box، جهت مخفی کردن باکس لوکال سئو و استفاده از تنظیمات global خواهد بود.

توجه داشته باشید که اعمال تنظیمات فوق برای هر پست و یا هر برگه ای می تونه بارها انجام بده و لزوما نیازی نیست که شما یک تنظیمات کلی رو برای همه ی برگه ها و پست ها انجام بدید.

تب چهارم:Taxonomies

این بخش به طور خلاصه جهت دسته بندی یک مطلب با استفاده از کلماته.همون طور که در تصویر زیر مشاهده می کنید،بخش Taxonomies، خودش شامل دو قسمته:Categories وTags

تنظیمات افزونه wordpress seo by yoast سئو وردپرس

بخش دسته بندی یا catogary ،بیش از سایرین مورد استفاده قرار میگیره و برچسب ها یا tags، برای سطوح پایین تره.

در قسمت دسته بندی و تگ ها،باید دسته های خاص و برچسب خاص خودتون رو انتخا کنید و بنویسید.در این تب هم مثل تب های قبلی،variables،به شما کمک می کنه تا عبارت دلخواه شما به عنوان دسته بندی سئو نمایش داده شه.

نکته:برخی از سایت ها هستن که به مسئله  برچسب ها کمتر از دسته بندی اهمیت می دن.اگر شما از صاحب سایتی هستید که کمتر از برچسب ها استفاده می کنید،بهتره که مشابه شکل بالا،بخش برچسب ها رو از ایندکس شدن مخفی نگه دارید.در صورتی هم که از هر دو بخش استفاده می کنید می تونید اجزه بدید که هم دسته بندی و هم برچسب ها ایندکس شن.

این که برخی از بخش ها مثل برچسب ها ایندکس نشن،سبب میشه که از کپی شدن مطالب جلوگیری شه و مطالب تکراری در سایت درج نشن.

تب پنجم:Archives

این تب،جهت تنظیم برگه های خاص شما با استفاده از نام نویسنده،تاریخ انتشار و برگه هایی هست که تمایلی به ایندکش شدن اون ها ندارید.

به تصویر زیر دقت کنید:

تنظیمات افزونه wordpress seo by yoast سئو وردپرس

همون طور که در تصویر می بینید،تمام بخش ها به شکل پیش فرض هستند و ما پیشنهاد می کنیم که بخش های این تب به همون شکلی که ارائه شده،باقی بمونه.

تب ششم:other

در این تب چند بخش مختصر وجود داره که بررسی هر یک می پردازم:

1-Noindex subpages of Archives

در صورتی که برگه ای در سایت شما وجود داره که قبلا ایندکس نشدن اون رو تعیین کردید،این گزینه رو تیک بزنید تا از ایندکس شدن برگه ها و پست هایی بدین شکل جلوگیری شه.

2-Use meta keywords tag?

کلمات کلیدی متا، قبلا از استراتزی های مهم سئو شناخته میشده.اما امروزه کمتر موتور جست وجویی به اون بها میده.با این وجود هنوز استفاده از این کلمات قدیمی نشده و برخی از موتورهای جست وجو طبق اون عمل خواهند کرد.

3-noodp & noydir

افرادی که از دایرکتوری یاهو استفاده می کنند،قادر هستند از برچسب های متا بدین منظور استفاده کنن.با توجه به این که اغلب افراد چنین استفاده ای رو از یاهو ندارن،این بخش رو می تونید خالی بگذارید.

بخش Social

با توجه با این که امروزه شبکه های اجتماعی نقش اساسی ای در سئو وب سایت ها ایفا می کنن،بنابراین  درج لینک پروفایل شبکه های اجتماعی سایت ، بسیار مفید و ضروریه.

تنظیمات افزونه wordpress seo by yoast سئو وردپرس

افزونه سئو seo by yoast ، به شما اجازه می ده برچسب های متا شبکه های اجتماعی فیس بو و توییتر سایت رو در صفحه نتایج نشان دهید.

به تصویر زیر دقت کنید:

تنظیمات افزونه wordpress seo by yoast سئو وردپرس

زبانه بعدی ای که در بخش social می بینید،مربوط به فیس بوک هست.

تنظیمات افزونه wordpress seo by yoast سئو وردپرس

در فیس بوک برچسب های متایی با نام OpenGraph meta tags وجود داره.این بخش به طور خودکار از عناصر برگه ها و پست ها استفاده می کنه و در شکل متعارف داخل فیس بوک به نمایش میذاره.برای فعال کردن این بخش باید تیک برچسب های اوپن گراف رو بزنید.

بخش بعدی آپلود عکسه که در صورتی لازمه عکس خاصی رو آپلود کنید که نوشته شما عکسی نداشته باشه.

در ادامه ی تب ها،زبانه های توییتر،گوگل پلاس و…وجود دارن که باید اطلاعات کاربری خودتون رو در باکس ها وارد کنید.

در بخش بعدی ادامه ی بهترین تنظیمات افزونه seo by yoast رو دنبال کنید.

پیروز و سربلند باشید

بیگ تم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *