نماد سایت بیگ تم

شناسایی فایل ها در پوسته وردپرسی

سلام دوستای خوبم؛

حاله خودتون و وب سایت های وردپرسیتون چطوره؟:)

در این مطلب میخوام در مورد یکی از نکات پایهء وردپرس صحبت کنیم که البته وردپرس کار های حرفه ایی صد در صد با این مفاهیم به طور کامل آشنا هستند!مخاطبین این مطلب بیشتر عزیزان تازه کار هستند.

پس دوستان خوبم چند دقیقه با ما همراه باشید تا چند نکتهء کار آمد در مورد وردپرس رو با هم بررسی کنیم.

شناسایی فایل ها در پوسته وردپرسی

هنگام کار با وردپرس  در پوشهء وردپرس صفحاتی زیادی وجو داره که حتما تا به حال حداقل یک بار هم شده با آن ها برخورد داشتید!اما این صفحه ها چی چی هستن و حاوی چه کد هایی هستن و مربوط به کدام قسمتها می شوند را در ادامه با هم یاد خواهیم گرفت.

اولین صفحه ایی که می خواهیم با هم بررسی کنیم صفحهء نویسنده است!

صفحه ی نویسنده

صفحه ی نویسنده زیر مجموعه ی بایگانی است و فقط نوشته های هر نویسنده رو نشون میده. برای مثال، کاربری از صفحه ی سایت شما به این صورت http://yoursite.com/author دیدن میکنه و باید لیستی از نوشته های نویسنده ی X رو مشاهده کنه. به طور پیش فرض این صفحه از یک نوعی صفحه archive.php فراخوانی کنید. اما شما میخواهید کمی خاص تر باشه میتونید فایلی با نام auther.php فراخوانی کنید. این فایل به صورت منحصرا صفحه ی نویسنده رو نمایش میده و مستقل از فایل archive.php عمل میکنه.

author-[nicename].php
author-[id].php
author.php
archive.php
index.php

صفحه ی دسته بندی ها

این صفحه عملکردی مشابه صفحه ی نویسنده داره. برای نمونه وقتی ما از صفحه ی سایت با آدرس http://yoursit.com/category/my-cat دیدن میکنیم، به صورت پیش فرض باید صفحه ای مشابه بایگانی رو به ما نشون بده و برای اینکه شبیه به صفحه ی نویسنده بشه میتونیم از فایل category-[slug].php یا category-[id].php استفاده میکنیم.

category-[slug].php
category-[id].php
category.php
archive.php
index.php

دیگر صفحات بایگانی

امیدوارم با مثال های بالا عملکرد و کار صفحه ی بایگانی رو در سلسله مراتب ایجاد پوسته متوجه شده باشید! اما این صفحه فقط مختص تقاضای بخش های مربوط به نویسنده و صفحات دسته نیست. در حقیقت این امکان میتونه برای هر نوع طبقه بندی در وردپرس استفاده بشه.
برای مثال، اگه من بخوام فایل پوسته ای رو برای صفحه ی برچسب ها ایجاد کنم، میتونم فایلی با عنوان tag.php فراخوانی کنم یا حتی به صورت tag-[id].php هم میشه فراخوانی بشه.
برای خلق یک پوسته خاص برای بخش صفحات تاریخ میشه به سادگی فایلی با عنوان date.php ایجاد کرد.

برگه های یکتا

با درک چگونگی کارکرد برگه های بایگانی، میتونیم اونها رو به صورت برگه های یکتا در سایت وردپرسی منتقل کنیم. این موارد شامل صفحات شخصی شبیه به نوشته های یکتا، صفحات ایستا، نوشته های ضمیمه شده و نوشته های شخصی به صورت پست های ویژه هستش.

برگه های نوشته

برگه ی نوشته به هر نوع صفحه ی شخصی با عنوان “نوشته ها” ارجاع داده میشه. قالب اصلی برای نوشته های شخصی با عنوان single.php ایجاد میشه. اگه فقط قالب ما دارای یک فایل single.php باشه تمامی نوشته ها، نوشته های ضمیمه شده و نوشته های سفارشی توسط همین پوسته نمایش داده میشه.

شناسایی فایل ها در پوسته وردپرسی

درسته که بدون دونستن این موارد هم میشه سایت وردپرسی راه اندازی کرد اما اگه میخواهید در کار خودتون یک متخصص بشید یادتون باشه که باید موشکافانه با مسائل برخورد کنید!دونستن نکات ریز که شاید از نظر دیگران بی اهمیت باشه می تونه برگ برندهء شما نسبت به سایرین باشه!یادتون باشه که در هر کاری تنها رعایت نکات و جزئیاته که باعث بالا رفتن کیفیت نهایی میشه!پس تاجایی که میتونید سعی کنید که جزئیات رو رعایت کنید که همین کلید موفقیت شماست!

پیروز باشید

بیگ تم:)

خروج از نسخه موبایل