نماد سایت بیگ تم

پیام رسان MailChimp در مقابل Constant Contact (بخش آخر)

پیام رسان MailChimp در مقابل Constant Contact

با استفاده از افزونه های ارسال ایمیل به صورت انبوه،افزونه هایی همچون MailChimp و یا Constant Contact ، می توان به صورت حرفه ای ایمیل مارکتنیگ را انجام داد.در بخش قبلی بخش هایی از امکانات افزونه وردپرسی پیام رسان Constant Contact را توضیح دادیم، اما این افزونه بخش های متعددی دارد و امکانات آن بیشتر آن چیزی است که بتوان به صورت مختصر آن ها را شرح داد.در بخش نهایی توضیحات تکمیلی درباره این افزونه ،سپس مقایسه این دو افزونه را خواهید خواند.

مقایسه دو افزونه کاربردی پیام رسان Constant Contact  و mailchimp

مزایای افزونه پیام رسان  Constant Contact

آنالیز و ارزیابی دقیق با افزونه پیام رسان Constant Contact

افزونه Constant Contact به کاربران خود اجازه می دهد که با استفاده از آن گزارشی دقیق بعد از ارسال ایمیل به کاربران به شما ارسال شود.افزونه Constant Contact به شما فرصت مانیتورینگ تمام کاربران را میدهد.به عنوان مثال هنگامی که یک ایمیل باز میشود،هنگامی که یک ایمیل حذف میشود و یا این که به کاربر بعدی فوروارد میشود.

علاوه بر این قابلیت ،وبلاگی برای این افزونه تهیه شده است که پیوسته آپدیت میشود.به این شکل که به صورت روزانه منابعی در ارتباط با همین افزونه منتشر میشود.

معایب افزونه پیام رسان Constant Contact

نبودن RSS در تنظیمات ایمیل

یکی از معایب استفاده از این افزونه نبودن RSS در تنظیمات ایمیل است.همین موضوع یکی از نقاط منفی برای همین افزونه است.چرا که بدون این بخش قادر نخواهید بود که محتوای وبلاگ و بخش هایی که پیوسته به روزرسانی میشوند را داخل ایمیل قرار بدهید و برای کاربران بفرستنید.البته این به این معنا نیست که امکان ارسال محتوای وب سایت برای کاربران وجود ندارد.بلکه با مراجعه به تالار گفتمان مرتبط با افزونه Constant Contact می توانید به راحتی این بخش را برای افزونه فعال کنید.

اما ایجاد بخشی که بتوان به وسیله آن هر بخشی که در سایت آپدیت مییشود را به کاربران به صورت خودکار اطلاع داد مشکل است.

به علاوه این افزونه دارای یک سری بخش های اضافی است که به صورت پرمیوم ارائه داده میشود و قیمت بالایی نیز دارد.

عدم وجود بخش برای مقایسه کیفیت ایمیل ها

یکی از بخش هایی که در افزونه های ارسال ایمیل نظیرmail chimp  در نظر گرفته شده اند، بخشی به نام A/B Testing  می باشد.این بخش در پلت فرم اغلب افزونه ها وجود دارد.اما افزونه Constant Contact فاقد چنین بخشی می باشد.بنابراین با این موضوع که چنین بخش برای تست و مقایسه در این افزونه وجود ندارد،نمی توان آمار را بررسی کرد.

این که چرا این افزونه تا به حال چنین بخشی را مشابه mailchimp و… ندارد،موضوعی ست که چرایی ان در انجمن پرسش و پاسخ افزونه Constant Contact مشخص میشود.

مقایسه دو افزونه پیام رسان Constant Contact و Mailchimp

کدام بهتر است؟

همواره افزونه های وردپرس به دلیل تعددی که دارند،هریک امکاناتی دارند که دیگری ندارد و به این شکل یکدیگر را پوشش می دهند.

اما با مقایسه امکانات این افزونه و نهایتا نظر سنجی بین کاربران این افزونه به این نتیجه رسیدیم که در حال حاضر افزونه mail chimp بیشترین تعداد لایک و آمار دانلود را در برابر افزونه Constant Contact دارد.

این که امکانات افزونه Constant Contact نهایتا بیشتر از افزونه ی mailchimp می باشد،مسئله ایست که با وجود توضیحات گفته شده واضح است.اما عدم ارسال محتوای سایت و نبودن بخش RSS  در تنظیمات ایمیل و در ضمنا بخشی برای انالیز ارسال ایمیل ،سبب شده است تا این افزونه نسبت به MAILCHIMP طرفداران کمتری داشته باشد.

به هرحال با مقایسه کلی بین این دو افزونه قادر خواهید بود که بهترینرا انتخاب کنید.

افزونه های دیگر

در کنار این دو افزونه،افزونه های دیگری نیز افزونه OptinMonster وجود دارد که ارسال ایمیل را در کنار امکانات نامحدودی که دارد به صورت رایگان انجام میدهد. این افزونه تمام کاربران شما را به اعضا یا مشترکان خبرنامه ایمیلی شما اضافه می کند.

این افزونه به شما اجازه می دهد لیست مخاطبان ایمیل خود را تنها از بین کاربران سایت خود انتخاب کنید.ضمنا برای این کار دسترسی کاملی جهت ساخت فرم و سفارشی سازی ایمیل ها خواهید داشت.

فرم هایی که برای عضویت در خبرنامه سایت شما تهیه میشوند،می توانند در بخش های مختلفی از جمله سایدربار،پنجره های پاپ آپ و یا بعد از هر پست در انتهای صفحه قرار بگیرد.

بخش  A/B Testing در این افزونه وجود دارد و مشابه با افزونه Mailchimp می توان تعداد کلیک های ایمیل،بازدید های انجام شده از ایمیل ها و..را مانیتورینگ کرد.

نکته جالب تر در استفاده از افزونه OptinMonster ، ایجاد تعامل با افزونه های راسال ایمیل انبوه نظیر افزونه های Mailchimp ، Constant Contact ،Campaign Monitor, و … می باشد.

توجه داشته باشید که بعد از این که شما این افزونه هار نصب کنید و بتوانید فرم دلخواه خود را با استفاده از افزونه های دیگری نیز OptinMonster به نمایش در آورید،فرم ها در صفحه اول سایت و برای ارسال خبرنامه سایت ظاهر میشود که نمونه های مختلف آن را می توانید در ادامه مشاهده کنید:

 

سخن آخر

بدون شک یکی از کاربرد هایی که این افزونه در برابر سایر افزونه ها دارد این است که این فرم ها را می توانید به جای این که در صفحه اول وب سایت حتما نمایش دهید،در اوقات دیگری نیز به نمایش بگذارید.به عنوان مثال هنگامی که کاربر قصد دارد از وب سایت شما خراج شود،این افزونه به صورت اتومات قبل از ترک سایت شما،فرم قبت نام در خبرنامه را نمایش میدهد.این فناوری که در همه ی افزونه ها وجود ندارد و از نقاط قوت این افزونه به حساب می آید،با نام exit intent شناخته میشود.

در بخش های بعدی،معرفی ،نصب و آموزش کار با افزونه OptinMonster  به صورت مفصل قرار می دهیم.

موفق و پیروز باشید

بیگ تم

 

خروج از نسخه موبایل