با عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما دوستان عزیز . امیدوارم سالم و سلامت در این آموزش وردپرس همراه من باشید
دوستان عزیز همراه آیا شما می دانید نقشه سایت چیست ؟ دوستان عزیز در سری اموزش های وردپرس همراه شما هستم ، عزیزان و دوستان وردپرسی تا انتهای این اموزش همراه من باشید .اولین سوالی است که هر مدیر سایت تازه کاری پس از راه اندازی وب سایت خود با آن روبرو می شود و از خود می پرسد و یا شاید سوالی باشد که بعضی از شما دوستان عزیز در ذهن خود دارید ، پس شما عزیزان در این آموزش وردپرس همراه باشید تا بتوانید جوابی مناسب برای سوال خود بیابید .
دوستان عزیز در واقع نقشه سایت XML یک فایل متنی است که حاوی تمام آدرس های موجود در وب سایت شما می باشد . همچنین نقشه سایت شما می تواند اطلاعات متا هر آدرس از سایت مانند آخرین بروزرسانی، میزان اهمیت و نحوه ارتباط آن با صفحات دیگر را در بر بگیرد .
دوستان عزیز داشتن نقشه سایت سبب می شود که روبات های موتورهای جستجو همانند گوگل را هدایت کند که صفحات وب سایت شما را به خوبی شناسایی کند و همچنین از اتفاقاتی که در داخل سایت شما می افتد با خبر شود و بداند که چه صفحات جدیدی در سایت شما به وجود امده است و صفحات قدیمی چه تغییراتی کرده اند ، دوستان توجه داشته باشید که شما نمی توانید بگویید که با داشتن نقشه سایت XML ، صفحات سایت شما به صورت بهتری ایندکس می شود ولی به جای آن شما با داشتن نقشه سایت و یا به عبارت دیگری سایت مپ می توانید شانس بیشتری در این زمینه داشته باشید .
دوستان عزیز برچسب هایی در نقشه سایت مورد استفاده قرار گرفته اند که هر کدام معانی و منظور خاص خود را دارند که در زیر به معرفی هر یک از ان ها می پردازم :
<urlset> : دوستان عزیز نقشه سایت شما با این برچسب آغاز و به پایان می رسد .
<url> : دوستان عزیز به این برچسب ، برچسب مادر می گویند که محتوای لینک هر صفحه در این برچسب قرار می گیرد .
<loc> : دوستان عزیز شما می توانید در داخل این برچسب آدرس دقیق تر و بهتری از سایت خود دریافت نمایید و مشاهده کنید .
<lastmod> : دوستان عزیز در داخل این برچسب اطلاعاتی درباره آخرین تغییرات صفحه قرار می گیرد .
<changefreq> : دوستان عزیز این برچسب هم اطلاعاتی را درباره بازه زمانی تغییرات در صفحه مورد نظر را نشان می دهد .
<priority> : دوستان عزیز این برچسب میزان اهمیت صفحه در نقشه وب سایت شما را مشخص می نمایدکه مقدار آن در بازه صفر تا یک می باشد.
حال دوستان عزیز همراه در این زمینه نکات مهمی وجود دارد که بهتر است شما به آن ها توجه نمایید :
نکته اول این است که ، دوستان عزیز در بین برچسب هایی که برای شما عزیزان معرفی کردم بعضی از آن ها اختیاری و بعضی از موارد آن ها اجباری هستند .
نکته دوم این است که شما باید بدانید که فایل نقشه وب سایت وردپرسی شما بر روی هاست و همچنین پوشه اصلی قایل ها قرار دارد و همچنین باید توجه داشته باشید که تمامی آدرس ها و همچنین نقشه سایت باید به یک دامنه ربط داشته باشند .
نکته سوم این است که شما فقط مجاز هستید آدرس هایی را با 2048 کاراکتر داشته باشید و نه بیشتر !!!!
و اما نکته ی اخر شما دوستان می توانید با تنظیم و دست کارس هایی ، موتورهای جستجو را وادار به بررسی روزانه وب سایت وردپرسی خود نمایید که اصلا این کار درستی نیست ، زیرا که گوگل به نقشه سایت شما شک می کند و آن را نادیده می گیرد .
دوستان عزیز نکات مربوط به برچسب های نقشه سایت هم به پایان رسید و شما تا به الان با نقشه سایت نکات مربوط به ان آشنا شدید حال در ادامه به توضیح درباره مبحث دیگری می پردازم :
آیا شما دوستان عزیز می دانید منظور از فایل ایندکس نقشه سایت چیست و چه کاربردی دارد ؟ حال برای این که در این زمینه هم اطلاعاتی را به دست آورید و بدانید که برای وب سایت شما چه استفاده ای دارد ، پس تا انتهای این توضیحات همراه من باشید
دوستان عزیز در بعضی مواقع به دلیل اینکه موضوعات و همچنین تعدا صفحات یک سایت بالا می باشد ، لازم است که نقشه هایی برای آن بسازید که کاربران شما با توجه به آن نقشه به بخش های مختلف سایت مراجعه نمایند ، بنابر این باید فایل مربوط به هر نقشه سایت در یک فایل ایندکس نقشه سایت لیست کنید . دوستان عزیز اگر وب سایت شما تعداد صفحاتی بیش از 5000 به بالا دارد ، باید شما از چندین فایل نقشه سایت استفاده نمایید که در این صورت به فایل ایندکس نقشه سایت نیاز دارید .
دوستان عزیز در ایندکس نقشه سایت برچسب هایی وجود دارد که هر کدام برای منظور خاصی هستند که در زیر به معرفی آن ها می پردازم :
<sitemapindex> : دوستان عزیز برای باز و بسته کردن فایل ایندکس نقشه سایت از این برچسب استفاده می شود .
<sitemap>: دوستان عزیز این برچسب اطلاعات مربوط به هر نقشه سایت را در خود ذخیره می کند .
سخن آخر
دوستان عزیز این هم توضیحاتی درباره فایل ایندکس نقشه سایت ، امیدوارم دوستان عزیز اطلاعات و توضیحات امروز مورد استفاده شما دوستان مفید واقع گردد ، دوستان عزیز شما هم در آموزش های بعدی وردپرس همراه من باشید و از همراهی شما عزیزان تا انتهای این آموزش وردپرس سپاسگزارم .
منبع: بیگ تم مرجع آموزش وردپرس و آموزش هک وردپرس
دیدگاهتان را بنویسید