نماد سایت بیگ تم

بهینه سازی سایت از طریق فایل wp-config

در این پست با یکی دیگه از آموزش های سئو وردپرس در خدمتتون هستیم یکی از بزرگترین دغدغه های هر وبمستر در زمینه فعالیت خودش , پیش از این انواع شیوه های بهینه سازی سایت در سایت مورد بحث و بررسی قرار گرفته.امروز با شیوه های متفاوت تری از بهینه سازی سایت قصد داریم انواع اعمالی رو که بر روی فایل wp-confing انجام میشه رو آموزش بدیم.قبلا مواردی که در بهینه سازی خیلی اهمیت دارند رو مثل :

ساخت نقشه ی سایت

اشتباهات رایج در بهینه سازی سایت

نوشتن پست بهینه در سایت

URL و تاثیر به سزای اون در بهینه سازی سایت

و….

مورد بررسی قرار دادیم.پس از مطالعه ی پست های قبلی  سئو و بهینه سازی و کار های ابتدایی که جهت بهینه سازی انجام می شن،این پست رو هم به دقت مطالعه کنید و با ما همراه باشید!

آموزش سئو وردپرس بهینه سازی سایت با ویرایش  فایل wp-config

مقدمه:

مسلما شما که سایت خودتون رو با وردپرس راه اندازی کردید،با فایل های متعدد موجود در وردپرس آشنا هستید.یکی از این فایل ها،فایل   wp-config هست.مواردی که از طریق اطلاعات این فایل کنترل می شن عبارتند از:

فایلیه که در اون اطلاعات مربوط به ارتباطات دیتا بیس راه اندازی شده.

رمز های امنیتی و اطلاعاتش در اون وجود داره

اطلاعات تنظیمات زبانی که سایت شما در حال حاضر روی اون تنظیمه در این فایله

و…

ویرایش فایل wp-config ،سبب ایجاد تغییرات قابل توجهی در تنظیمات پیش فرض وردپرس و ارتقا سرعت بارگذاری بلاگ شما میشه.ویرایش این فایل خیلی مشکل نیست.به علاوه بعد از انجام این تغییرات روی این فایل ، این فرصت رو پیدا می کنید که روی ویرایش فایل ها بیشتر تمرکز کنید ،شاید این عمل،آغازی برای ایجاد تحولی بزرگ در سیستم وردپرس باشه!

آدرس سایت و وبلاگ

در ابتدای کار با وردپرس،شما آدرس سایتتون رو در تنظیمات شخصی سازی می کنید.  تعاریف زیردر ورژن 2.2 معرفی شدن و باعث میشه که بر خی از تنظیمات دیتا بیس نادیده گرفته شه.در واقع با این تعاریف در آدرس سایت شما تغییراتی برای بهینه شدن صورت می گیره.این تعاریف در فایل wp-config به صورت پیش فرض وجود نداره.به صورت خلاصه بدونید که افزودن این تعاریف به فایل wp-config  سبب کاهش تعداد queries (جستارها) در وردپرس میشه.

<p class="entry-title">define('WP_HOME', 'http://bloglow.com');define('WP_SITEURL', 'http://bloglow.com');</p>

غیرفعال کردن ایجاد رونوشت های متعدد از پست ها هنگام ویرایش

به صورت پیش فرض،وردپرس سعی می کنه در هر گوشه ای یه نسخه از ویرایش های شما رو سیو کنه.شاید در نگاه اول این موضوع یکی از مزایای وردپرس باشه،ولی با افزایش حجم مطالب و ایجاد چند رونوشت برای هر وردپرس مقداری از کیفیت اجرایی وردپرس کم می کنه.برای بهینه ساختن سایت وردپرس شما،غیر فعال کردن این عمل توصیه میشه.کافیه بخش زیر رو در فایل wp-config.php پیست کنید. در این باره بیشتر مطالعه کنید [ غیر فعال کردن رونوشت وردپرس ]

<p class="entry-title">define('WP_POST_REVISIONS', false);</p>

تنظیم ذخیره اتوماتیک پیش نویس ها

قابلیت دیگر وردپرس اینه که با استفاده از آجاکس تمامی تغییرات ایجاد شده رو هنگام ویرایش پست ذخیره می کنه.با استفاده از راه حل زیر و ایجاد اون در فایل wp-config.php  می تونید زمان نسخه برداری اوتوماتیک وردپرس از نوشته هاتونو تغییر بدید.بسته به فعالیتتون کاهش یا افزایش.زمان این عمل برای هر بار نسخه برداری به صورت پیش فرض 60 ثانیه در نظر گرفته شده.

<p class="entry-title">define('AUTOSAVE_INTERVAL', 160);</p>

افزایش مموری php

اگه شما هم از اون دسته افرادی هستین که مرتبا ارور هایی رو در رباطه با منقضی شدن سایز مموری با اندازه فرضی (مثلا xxx) مواجه می شید،هک زیر می تونه تغییراتی رو روی فایل wp-config.php  ایجاد کنه.

به صورت پیش فرض وردپرس تلاش می کنه که مموری php رو تا 32 مگ بالا ببره.پس این تنظیمات فقط برای کسانی کاربردیه که مموری بالاتر از 32 مگ دارن.توجه داشته باشین که بر خی از وب هاستینگ ها این قابلیت رو که شما بتونید حافظه php رو زیاد کنید محدود می کنن.برای ایجاد تغییرات از اونا کمک بخواید.با این هک می تونید از بالاترین حافظه مقدور برای php بهره مند شید.

<p class="entry-title">define('WP_MEMORY_LIMIT', '128M');</p>

غیرفعال کردن cache

هک زیر cache رو غیر فعال می کنه.همون طور که می دونیدcache  حافظه اي ويژه اي iهست  كه يك نسخه از مقادير داده اي پر مصرف در اون نگهداري مي شه.حافظه cache محتواي نقاطي از RAM كه بيشتر مورد استفاده قرار مي گيره همراه با نشاني اوناست. هنگاميكه پردازنده به محلي از حافظه رجوع مي كنه cache بررسي مي شه  تا مشخص شه كه نشانی سرچ شده وجود داره یانه.،اگه نشاني مورد نظر در cache موجود باشه داده ها به پردازنده تحويل داده مي شن. در غير اين صورت دستيابي معمولي به حافظه صورت مي گيره. وقتي سرعت دستيابي به RAM در مقايسه با سرعت ريز پردازنده پايين باشه  cache مفيد واقع مي شه.به هرحال غیر فعال کردنش برای سایت مفیده.با این کار اجرای وردپرس رو بهینه کنید و هک رو در فایل wp-confing.php درج کنید.

<p class="entry-title">define('WP_CACHE', true);</p>

قبل از هر گونه تغییر در سایت خود حتما بک آپ تهیه کنید.

موفق باشید.

منبع: بیگ تم

خروج از نسخه موبایل