در صورتی که کاربر تازه وارد وردپرس هستید،احتمالا این آموزش برای شما مفید خواهد بود.چه وردپرس را از طرق وب هاست خود، یا این که از طریق افراد کاردان نصب کرده باشید،در هر صورت نیاز خود شما هستید که با وردپرس کار می کنید و باید وب سایت خود را اداره کنید. در صورتی که از قالب های بیگ تم استفاده می کنید، حتی بعد از نصب قالب برای شما،باید کارهایی بعدی سایت را به تنهایی انجام دهید و سعی کنید تا جایی که ممکن است وب سایت سریع تر راه اندازی کنید.در این مقاله و مقاله بعدی،به بررسی مهم ترین فاکتورهایی که بعد از نصب وردپرس باید توسط وب مستران انجام شود می پردازیم.
به انجام این توصیه ها و به کار گرفتن نکاتی که متذکر میشویم، نهایتا وب سایت کاملی خواهید داشت که از آن پس فقط درگیر نوشتن مطالب بهینه و سئو و بهینه سازی وب سایت خود خواهید بود.با ماه همراه باشید.
بعد از نصب وردپرس چه کنیم؟
آموزش نصب وردپرس بر روی هاست و یا نصب وردپرس بر روی لوکال هاست را قبلا خوانده اید.در ادامه نکاتی را می خوانید که بر اساس اهمیت فعلی مرتب شده اند.
تنظیم بک آپ گیری در وردپرس
بک آپ گیری در وردپرس از مهم ترین اعمالی است که باید از همین ابتدا به آن توجه شود. افزونه های بک اپ گیری وردپرسی زیادی وجود دارد.برای یک بک آپ گیری مطمئن در سایت وردپرسی باید به نکات زیادی توجه داشت.
در حالی که وب هاستینگ های مطرح کشور به این مسئله اهمیت می دهند و به صورت دوره ای از وب سایت شما بک آپ می گیرند،اما همچنان به کاربران خود تذکر می دهند که در صورتی که سایت شما داون شود، فقدان برخی از اطلاعات در نسخه های بک آپ وب هاستینگ، فقط و فقط به خود شما مربوط است.! لذا هر کاربری ترجیح می دهد از وب سایت خود به شکل های متفاوت بک آپ گیری کند.
بررسی نام کاربری مدیریت در وردپرس
در صورتی که خود شما وردپرس را نصب نمی کنید و از هاستنیگ خود برای نصب وردپرس کمک میگیرید،بهتر است که روی نام کاربری و پسورد هایی که ست شده است تمرکز کنید.دقت کنید که نام های کاربری نباید ساده باشند و از انتخاب نام admin برای وردپرس نصب شده روی لوکال هاست خود حتی خوداری کنید!
نکته بعدی که باید به آن دقت شود ، چک کردن حسابی است که هم اکنون در وردپرس با استفاده از آن کارهای روزمره را انجام میدهید.توصیه ی ما در بحث امنیت وردپرس این است که برای کارهایی که با بخش مدیریت وردپرس مرتبط نیستند،به عنوان مثال همین نوشتن مطلب تازه در وردپرس ،از حساب های کامل مثل مدیریت وردپرس استفاده نکنید.برای هر نقشی در وردپرس بهتر است که حساب کاربری جداگانه تعیین شود.
حذف افزونه ها و تم های بلا استفاده در وردپرس
همان طور که می دانید در وردپرس به صورت پیش فرض یک سری افزونه ها و تم ها برای کاربران قرار داده شده است که به صورت معمول توسط کمتر کاربری استفاده میشود.چرا که کاربران بیشتر از قالب هایی که شخصا انتخاب ،خرید یا طراحی کرده اند استفاده می کنند.بنا براین لازم است که بعد از نصب وردپرس این بخش های اضافی پاک شوند.
شاید در نگاه اول، با دیدن پیش نمایش این تم ها در سایت اصلی وردپرس ترغیب شوید که فقط از تم های رایگان وردپرس استفاده کنید.اما با گذشت زمان و پیشرفته تر شدن سایت ها ،به این نتیجه میرسید که هر وب سایتی برای پیشرفت بیشتر نیاز به قالب پیشرفته تری نیز دارد!
نصب قالب غیررایگان وردپرس
البته این که ما روی قالب غیرراگان تاکید می کنیم به این معنا نیست که قالب های رایگان بدون کیفیت هستند و اصلا توصیه نمیشوند!..همان طور که می دانید برخی از قالب های وردپرس که در حال حاضر به صورت راگان در وب سایت های زیادی قابل دانلود می باشند، نظیر قالب صحیفه ، از بهترین قالب های وردپرس هستند که برای سایت ها زیادی قابل سفارشی سازی و استفاده ی بلند مدت می باشند.
انتخاب قالب مناسب در وردپرس ، بحثی است که مهارت های زیادی نیاز دارد.راه اندازی قالب های وردپرس نیز مبحثی جداگانه است.ساخت صفحه اصلی یا home page در وردپرس، استفاده از فاو ایکن در وردپرس ،ایجاد لوگو های سفارشی و…از جمله ابتدایی ترین بخش هایی است که در تنظیمات یک قالب به آن توجه می شود.
وجود آپدیت های متوالی برای قالب های غیررایگان ،پشتیبانی و به علاوه جلوه هایی که در قالب های رایگان نیستند،سبب میشود که کاربران بیشتر این قالب ها را برای سایت های حرفه ای در نظر داشته باشند.
به روزرسانی عنوان سایت وردپرسی
یکی از بخش هایی که برای به روزرسانی ان و تکمیل بودنش کاربران تلاش زیادی دارند،عنوان سایت و همچنین پیج هایی است که باز میشوند.عنوان وب سایت و همچنین برگه ها به جست وجوی گوگل نیز بسیار کمک می کند.
در انتخاب عنوان وب سایت توجه داشته باشید که نام نباید بیش از 55 کاراکتر باشد.عنوان سایت باید کوتاه،خاص و مفهومی باشد و بتواند کل محتوای سایت را به دیگران معرفی کند.برای انتخاب یک عنوان مناسب بهتر است که ابتدا در گوگل سرچ کنید و سایت های مرتبط با فعالیت خودتان را در نظر داشته باشید. عنوان های وب سایت ها معمولا با یک خط فاصله عمودی از هم جدا می شود.
به عنوان مثال : قالب وردپرس | افزونه وردپرس | پوسته وردپرس
نمونه های مشابه را با سرچ ساده ای در اینترنت پیدا خواهید کرد.
ادامه مطلب را در بخش بعدی دنبال کنید.
شادی از آن لحظات شما