برخی مواقع لازم هست تا کنترل بخشی قسمت های سایت را در اختیار بازدیدکننده قرار بدیم که این موارد می تونه یکی از مواردی کاربر پسند شدن سایت باشه. در این مطلب قصد دارم افزونه ای رو معرفی کنم که قابلیت تغییر سایز متن سایت رو در اختیار کاربر سایت قرار میده تا به دلخواه خودش و به صورتی که راحت تر هست متن رو ریسایز کنه بعد شروع کنه مطالب سایت رو مطالعه کنه. این موارد گاهی می تونه اهمیت داشته باشه مثلا این مطلب که شما در حال مطالعه ان هست سایز فونتش 12 پیکسل می باشد ممکنه برای برخی کاربرن ریز باشه و کاربر بخواد کمی سایز متن سایت رو بزرگ تر کرده و بعدش مطالعه کنه. بهتره به فکر کاربران سایت باشید تا همیشه آسودگی خیال در سایت شما داشته باشن.
افزونه افزودن قابلیت تغییر سایز متن سایت توسط کاربر
خوب افزونه ای که این قابلیت خوب رو به سایت وردپرس شما اضافه می کنه اسمش Accessibility Widget هست می تونید به لینک مربوط مراجعه کرده و افزونه را از مخزن وردپرس دانلود کنید. بعد از دانلود و نصب افزونه کافیه به قسمت ابزارک های وردپرس برید بخش نمایش » ابزارک ها در این قسمت میبینید که یه ابزارک جدید اضافه شده که باید به ستون کنای سایت خودتون اضافش کنید اگر قالب وردپرس شما از ابزارک پشتیبانی کنه قبلا آموزش نحوه افزودن ابزارک به قالب وردپرس صحبت کردیم . ابزارک رو به مکان دلخواه اضافه کرده و تنظیماتش رو انجام بدید.
آموزش کار با افزونه :
نام ابزارک اختصاصی این افزونه Accessibility Widget می باشد به سایدبار یا ناحیه مورد نظر اضافش کنید و گزینه هایی که لازم داره رو کامل کنید , در تنظیمات ابزارک از شما می خواد تا بخش هایی که می خواید قابلیت تغییر داشته باشه رو وارد کنید که مربوط به تگ های html می باشد , اگه اشنایی داشته باشید برای تغییر فونت قالب یا سایز نیاز هست کدهای css تغییر داده بشه. مثلا شما می خواید فونت قسمت های مختلف مثل بدنه اصلی / لیست ها / فونت ها / پراگراف ها قابلیت تغییر سایز داشته باشن برای این منظور باید در کادر Resize the following HTML/CSS tags برای این مواردی که نام بردم به این صورت وارد کنید body,li,p,a که تگ های مربوط به موارد نام برده می باشند. در بخش set these sizes میگه سایز های مختلف رو وارد کنید مثلا می خوایم 4 سایز مختلف داشته باشیم در این صورت باید اعداد رو درصدی وارد کنید مثل 80%, 90%, 100%, 110% و قسمت پایانی set controller tesxt میگه اسم یک حروف رو بنویسید که نشان دهنده کوچک و بزرگ بودن کنترل سایز باشه مثلا حرف B در این صورت این حرف رو در 4 سایزی که تعریف کردیم نمایش میده. همین تنظیمات ابزارک رو ذخیره کنید.
توجه داشته باشید اگر ابزارک بعد از تنظیمات در سایت مشکل نمایش داشت یا اینکه نحوه نمایش خوب نبود می تونید بهش استایل بدید و استایل دلخواه خودتون رو به فایل style.css قالب وردپرس خود اضافه کنید مثلا کد زیر
.widget_accesstxt a { border: 0px solid #FF3300; font-weight: bold; padding: 3px; }
نمونه کد بالا را ما به دلخواه نوشتیم شما می تونید استایل زیباتری براش تعریف کنید.
به همین راحتی می تونید قابلیت ریسایز کردن متن و محتوای سایت را در اختیار کاربران سایت قرار دهید و بازدید کننده بتونه روی سایز متن ها کنترل داشته باشه.
منبع: بیگ تم