شخصی سازی قالب های وردپرس (برای کاربران مبتدی)

سایت های و شرکت های زیادی در زمینه وردپرس فعالیت دارن.فروش قالب های وردپرس،طراحی و اجرای قالب ها نمونه ای از فعالیت هایی هست که با استفاده روز افزون از وردپرس رایج شده.به این منظور تنها آشنایی با قالب های وردپرس و نامشون کافی نیست.حتی برای افرادی که از وردپرس تنها در جهت پیشبرد اهداف سایتشون اعم از تجارت ،اطلاع رسانی،آموزشی و…استفاده می کنن لازمه که هر از چند گاهی مطابق باسلیقشون قالب رو تغییر بدن. پیش از این توضیحاتی پیرامون ویرایش قالب های وردپرس گفته شده و مفصلا فایل های مختلف وردپرس معرفی شدن.در این مقاله به صورت مختصر بخش هایی رو که باید برای تغییر قالب روش تمرکز کنید رو توضیح می دیم.

 

آموزش وردپرس نکاتی برای شخصی سازی قالب های وردپرس

اولین گام در ایجاد هرگونه تغییر در وردپرس : بک آپ گیری کامل از فایل موردنظر ( نحوه بک آپ گیری وردپرس )

ویرایش CSS

شخصی سازی قالب های ورپرس به اندازه ای که به نظر می رسه دشوار نیست.مستقیم راهی که برای تغییر در قالب های وردپرس وجود داره ویرایش فایل CSS تم شماست.CSS زبانی برای تغییره!

به عبارتی CSS زبانی برای فونت ها رنگ ها و طرح های قالبه.عموما وب پیج ها بر HTML بنا می شن.با ویرایش CSS به آسونی تنظیمات ظاهری قالب هم ویرایش پیدا می کنه.

برای ایجاد هر تغییری باید این فایل رو پیدا کنید .برای دسترسی به فایل باید مسیر Appearance — Editor — style.css رو طی کنید.

ویرایش سریع CSS قالب:

اگه تا به حال تجربه یرایش شخصی و تغییر مستقیم فایل رو نداشتید پیشتهاد می کنیم ابتدا از افزونه ای برای ایجاد تغییرات مطلوبتون استفاده کنید.

افزونه Fastest CSS Editor

این افزونه استایل قالب رو به وصورت آنلاین تغییر میده و می تونید پس از انجام تغییرات پیش نمایش رو هم از کارتون ببینید.

دانلود افزونه

کنترل پنل قالب

قالب های وردپرس زیادی وجود داره که به همراه پنل کنترل و تنظیمات کلی برای دسترسی کاربران عرضه می شن.کاربا می تونن با تسلط به کدنویسی به صورت مستقیم قالب رو ویرایش کنن.

با استفاده از منترل پنل قالب هر چیزی که مربوط به قالبه مثل بخش های تبلیغاتی سایت،رنگ پس زمینه عکس های اسلایدر ها و یا زمینه شما،و….

کنترل پنل قالب می تونه خیلی ساده تر نسبت به ویرایش CSS شما رو به جواب برسونه.در صورتی که کنترل پنلی برای قالبتون ندارید می تونید با مطالعه آموزش ساخت کنترل پنل برای قالب اونو بسازید.

ویجت ها:

عموما ویجت ها در ساید بار سایت ها مورد استفاده قرار می گرفتن.ولی امروزه در اغلب قالب های مدرن ویجت در محل اصلی HOMEPAGE قرار داره.همین موضوع یکی از راه های ساده برای شخصی سازی قالب بدون استفاده از کد های CSS هست.ویجت نسبت به کنتل پنل قالب خیلی کاربردی ترن.برای تنظیم ویجت ها به بخش AppearanceWidgets برید.

از اون جایی که هر قالبی نسبت به میزان پیشرفتش ویجت های خاص خودشو داره می تونید در صورت تمایل به استفاده از ویجت هایی که در قالبتون در دسترسی نیست از افزونه ها استفاده کنید.

یکی از افزونه های کاربردی که به صورت پک ارائه شد افزونه Gabfire Widget Pack بود.در این افزونه یه سری از ویجت های استاندارد که برای هر سایتی لازمه قرار داده شده.با توجه به ویجت های افزونه و نیاز سایتتون می تونید افزونه رو از لین کزیر دانلودکنید:

دانلود افزونه

پوشش قالب

پوشش قالب یا Theme Masking آخرین مرحله ی موجد در فرآیند ویرایش قالبه. تم ماسکینگ شامل استفاده از هیدر ،فوتر و تعیین زمینه قالبه.طی این مرحله شما به آسونی قالب رو شخصی سازی می کنه.در واقع این شخصی سازی قالبهکه باعث می شه حتی اگه تم شما یه تم همگانی باشه،باز هم خواننده تصور کنه که قالب یه قالب متفاوت با سایت دیگست!

در این فرآیند یه سری تکنیک های jQuery و CSS استفاده می شه که کلا قالبو زیر و رو می کنه.

ضمنا در این زمینه هم افزونه های زیادی معرفی شدن.افزونه هایی که زیبایی خاصی به قالب میدن.یکی از این افزونه ها افزونه jquery colorbox هست.برای آشنایی بیشتر با افزونه و دانلود اون می تونید نمایش تصاویر در لایت باکس رو مطالعه کنید.

مؤید باشید.

منبع :بیگ تم

یک نظر

  1. مصطفی

    یه سئوال داشتم من از یک قالب به زبان انگلیسی میخوام استفاده کنم ولی نمیدونم چجوری متن اون را پاک کنم و متن فارسی بنویسم خواهشا راهنمایی کنید

  2. اسماعیل

    سلام ببخشید چرا قالب که میزارن تو پیشنمایش با قالب که میازم تو سایت یکی نیست وقتی مطالب میزارم مثل پشنمایش نمیشه چیکار کنم مثل اون شه

  3. هادی قربانی

    بستگی به تغییری که می خواید بدید داره css مربوط به بخش خودش php و … هر کدوم به صورت جدا
    فایل استایل فقط برای سبک سایت هست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *