نماد سایت بیگ تم

مدرسه وردپرس:انتقال ایمن سایت بر روی هاست یا سرور دیگر(درس 16)

در کلاس امروز،قصد دارم گام به گام مراحلی رو به شما آموزش بدم که طی اون بتونید سایتتون رو با فرایندی ایمن  از هاست یا سرور فعلی به سرور دیگه ای منتقل کنید.شاید به هردلیلی از هاست یا سرورتون راضی  نباشید،ویا با گسترش سایتتون نیاز به فضای بیشتری داشته باشید و به دلیلی هاست فعلی رو برای ادامه کار مناسب ندونید.در این صورت باید همراه با تعییر وب هاستینگ خودتون،مراحل زیر رو هم طی کنید که در ادامه بهشون می پردازیم.پس در ادامه با ما همراه باشید با آموزش انتقال ایمن سایت بر روی هست دیگر …

مدرسه وردپرس:اموزش انتقال ایمن سایت از سروری به هاست یا سرور دیگر

…………………………………………………………………………

اولین گام:

اولین گام برای انتقال ایمن سایت کاملا واضحه..کمی فکرکنید؟!

درسته!باید آنالیز کنیم که هاستی که  دیگه پاسخ گوی ما نبوده چه مقدار باید ارتقا پیدا کنه.سرورمون رو به چه شرکتی منتقلی کنیم؟ از چه شرکتی سرویس بگیریم و…

وقتی پاسخ این سوالامشخص شد نوبت میرسه به گام بعدی!

……………………………………………………………………………

دومین گام:

بک آپ گیری!

چیزی که یه وب مستر همیشه باهاش درگیره.به خصوص هنگام انتقال ایمن سایت وبرای حفظ مطالبش.خب در این باره قبلا خیلی صحبت شده.ما این جا افزونه ی  BackupBuddy  رو معرفی و باهاش کار می کنی.

اگه با این افزونه وردپرس آشنا نیستید از پست افزونه پشتیبان گیری backupbuddy  می تونید اطلاعات بیشتری رو کسب کنید.

اولین کار اینه که افزونه رو نصب کنیم و سپس فعالش کنیم ، برای این کار کافیه طبق پاراگراف پایین عمل کنید تا بتونید این افزونه به راحتی نصب و فعالش کنیم .

برای دانلود این افزونه می تونید در سایت وردپرس اون رو جستجو کنید ، همین طور می تونید از طریق لینک زیر اقدام به دانلود این افزونه بکنید .

دانلود افزونه وردپرس BackupBuddy

نصب و فعال سازی

برای نصب و فعال سازی این افزونه رفع مشکل وارونه شدن تصاویر کافیست ابتدا آن را دریافت و سپس در وردپرس خود نصب و فعال سازی نمایید . برای نصب آن می بایست به زیر منو افزودن که در بخش افزونه های پیشخوان وردپرس قرار دارد مراجعه کرده در صفحه باز شده به سراغ کلید بارگذاری افزونه که در قسمت بالایی صفحه قرار دارد رفته و افزونه را آپلود کنید ، وردپرس خود به خود افزونه را نصب خواهد کرد و نیازی به این که شما کار خاصی انجام بدهید نیست برای فعال سازی افزونه هم کافیست به بخش افزونه های نصب شده که در همان بخش افزونه های پیشخوان وردپرس قرار دارد رفته و پس از یافتن آن در بین لیست افزونه های نصب شده بر روی وردپرستان ، بر روی فعال سازی کلیک کنید تا فعال سازی افزونه انجام شود .

خب  با این افزونه می خوایم اولین مرحله برای انتقال ایمن سایترو انجام بدیم . ابتدا این مسیر رو طی کنید: BackupBuddy » Backup. 

اگه این افزونه رو به تازگی نصب می کنید میتونید با نصب سریع پیش برید.این بخش هاروطبق شکل  پر کنید یا به بعدا موکول کنید:

 

 

سپس ازتون پرسده میشه که میخواید فایل بک اپ رو کجا ذخیره کنید.اون محلو تعیین کنید تا فایل ها ذخیره شن.

حالا میتونید از همه ی فایل ها و اطلاعات بک آپ بگیرید.وقتی کارتون تموم شد و  همه ی فایل ها تموم شدن روی گزینه Download کلیک کنید تا  پشتیبانتون دانلود شه و یا روی  send کلیک کنید تا به هرجایی که  شما میخواید هدایت شه.

نکته:اگه شما پیش از این این افزونه رو دارید لازم نیست مراحل نصب سریع رو طی کنید.

……………………………………………………………………………………………

سومین گام:

بعد از گام دوم وارد عمل میشیم و انتقال ایمن سایت رو انجام میدیم . برای انتقال به فایل importbuddy.php و آخرین بک آپ تهیه شده از سایت نیاز داریم.برای تهیه ی این فایل ها مسیر زیر رو روی افزونه طی کنید :

BackupBuddy » Restore/Migrate

حالا روی گزینه Download importbuddy.php کلیک کنید تا  پس از این تمام پیش نیاز هارو داشته باشیم.

 

……………………………………………………………..

چهارمین گام:

حالا وقتشه فایل هارو روی هاست جدید آپ کنیم.بدین منظور شما نیاز به FTP URL دارید.

نکته:شما در FTP URL  نیاز دارید این بار آی پی  هاست جدیدتونو وارد کنید ونه دامین رو! این کار جهت اطمینان بیشتر برای انتقال اطلاعات بر روی هاست جدیده .ونه هاست قبلی!

خب حالا شما نیاز دارید که importbuddy.php و آخرین  بک آپ سایت رو به صورت زیپ در root dictionary سایت آپ کنید.مطمین باشید که root dictionary  کاملا خالیه.اگه مثلا وردپرس داخلش وجود داره باید ابتدا پاک شه.

…………………………………………………………

پنجمین گام:

حالا باید جزییات رو بررسی کنیم.با انتقال ایمن سایت به هاست جدید و وارد کردن آدرس قبلی در مرورگر شما احتمالا با خطای 404 مواجه می شید.حالا دلیلش چی میتونه باشه؟

این ارور به دنبال خطای دامین به وجود میاد.یعنی چون هنوز دامین هاست قبلی رو خطاب  قرار میده و به اونمربوطه پس ما با این خطا مواجه میشیم و نمی تونیم به سایت دسترسی پیدا کنیم.برای دسترسی به سایت شما رو در گام بعدی راهنمایی می کنم.

………………………………………………………

ششمین گام:

خب برای دسترسی به سایت شما نیاز دارید که آی پی سرور هاست جدیدو پیدا کنید.خب حالا وارد داشبورد هاست سی پنلتون شید و ساید بار چپ رو با ز کنید.کافیه استیت هارو گشترش بدید.حالا یه گزینه به نام Shared IP Address.دیده میشه.

شما باید این  اعداد رو کپی کنید.

 

 

خب حالا کاربرای ویندوز باید این مسیر رو داخل سیستمشون طی کنن : Programs > All Programs > Accessories

بعد روی  NOTEPAD رایت کلیک کنین و گزینه Run as Administrator. رو انتخاب کنن.

بعد Windows UAC prompt ظاهر میشه که باید روی YES کلیک کنن.حالا داخل صفحه نوت پد این مسیرو طی کنید:File > Open

وبعدش از درایو C این مسیر رو:C:\Windows\System32\drivers\etc.

حالا فایل hosts رو باز کنید.و در انتهای این فایل آدرس آی پی رو که کپی کردید به همراه دامین (مثلا example.com) رو جانشین قبلی کنید.

به این ترتیب می تونید به سایتتون دوباره دسترسی پیدا کنید.

…………………………………………………………………………

امیدوارم این درس هم کاربردی باشه براتون.

منبع:بیگ تم

 

 

خروج از نسخه موبایل