بالا بردن سرعت سایت وردپرس

بهینه سازی و بالا بردن سرعت سایت وردپرس

چند روش سریع برای بالا بردن سرعت سایت وردپرس شما رو در این مقاله با هم مورد بحث قرار میدیم. یکی از مهم ترین کارهایی که هر وبمستری باید برای سایت خود انجام بده. سرعت سایت یکی از عوامل نگه داشتن کاربر در سایت هست وقتی سایت دیر لود میشه کاربر بلافاصله دنبال سایت دیگه ای خواهد رفت پس برای بالا بردن سرعت سایت وردپرس خود در این مقاله با ما همراه باشید.

افزونه هایی رو که باعث کاهش سرعت سایت میشن رو شناسایی کنید. P3 یک افزونه ی خوب برای اینکار است .این افزونه تاثیرات سایر افزونه ها روی سایت رو نشان می دهد.

runtime-by-plugin-preview-opt

 

یکی از شایع ترین پلاگینهایی که باعث کاهش سرعت سایت میشن افزونه اشتراک گذاری اجتماعی social sharing هست. وقتی افزونه ای رو که باعث کاهش سرعت میشه رو شناسایی کردید می تونید اون رو حذف یا غیر فعال کنید

فشرده سازی سایت با GZIP

سایت خود را فشرده کنید وقتی فایلی رو روی کامپیوتر به حالت فشرده در می آورید سایز کلی اون کاهش پیدا می کنه. در مورد وبسایت هم همین طوری هست. بهتره از Gzip  برای فشرده کردن فایلهای وبتون استفاده کنید .وقتی GZIP  رو نصب کردید به طور خودکار فایلهای سایت شما را به صورت ZIP فشرده می کنه .و باعث ذخیره ی پهنای باند و در نهایت افزایش سرعت سایت میشه . برخی از افزونه ها هستند که GZIP  رو به راحتی روی سایت شما نصب می کنند.ولی خودتون هم می تونید این کار رو انجام بدید .کافیه فایل .htaccess رو باز کنید و کد زیر رو به اون اضافه کنید :بعد از انجام اینکار با استفاده از Check Gzip Compression ببنید GZIp  چه چوری کار میکنه .

3

فسرده سازی عکس های سایت

معمولا عکسها فضای زیادی رو به خود اختصاص می دهند. WP Smush یک افزونه ی عالی برای فشرده کردن عکسهای شماست. قبلا افزونه کم حجم کردن تصاویر سایت وردپرس wp smush رو معرفی کردیم که می تونید به لینک مربوط مراجعه کرده و اطلاعات بیتری رو کسب کنید.

بهینه سازی پایگاه داده

پایگاه داده خود را پاک کنید. وردپرس همه چیز را به صورت خودکار ذخیره می کنه و اینکار باعث پر شدن پایگاه داده میشه. یک راه حل خوب برای این مسئله استفاده از افزونه ی WP Optimize هست که به طور دوره ای پایگاه داده رو از فایلهایی که لازم نیست پاک میکنه .البته همیشه قبل از انجام هرکاری از پایگاه داده ی خودتون بک آپ بگیرید.

بهینه سازی css و js

اضافه کردن افزونه های زیاد باعث ایجاد دهها فایل جاوا اسکریپت و CSS میشه که اصلا ایده آل نیست . قرار دادن تمام فیایلهای جاوا در یک فایل و همه ی فایلهای CSS در یک فایل دیگر بسیار موثر است . اینجاست که افزونه ی Better WordPress Minify   به کارتون میاد.

 اندازه و سایز تصویر خودتون رو مشخص کنید

تصاویری که برای مطالب مثل تصویر شاخص یا تصاویری که در بین مطالب استفاده می کنید خیلی مهم هستن. یکی از مهم ترین عمواملی که در سرعت صفحات تاثیر داره تصاویر هست سعی کنید برای تصویر شاخص مطالب همیشه از سایز ثابت استفاده کنید. تصویر بین مطالب هم که می تونه تغییر سایز داشته باشه. سعی کنید تصاویر رو با حجم کمی با نرم افزار فتوشاپ ذخیره کرده و سپس آپلودش کنید.

css رو به بالا و جاوا اسکریپت رو به پایین انتقال بدید.

اصول طراحی و تکنولوزی جدید برای بالا رفتن سرعت سایت میگه باید فراخونی کدهای css در صفحه وب در قسمت بالایی سایت قرار بگیره یعنی داخل تگ head و کد کد های جاوااسکریپت در پایین یعنی در بخش footer قرار میگیره.

روش هایی که در بالا بهشون اشاره شد می تونه در سرعت سایت شما تاثیر زیادی داشته باشه. همچنین یکی از ابزارهای خوب برای مشاهده سرعت سایت ابزار GTMetrix هست که قبلا در اینباره افزونه خوبی معرفی کردیم برای مطالعه به لینک افزونه بهینه سازی سایت GTMetrix مراجعه کنید

امیدوارم اولین مقاله آموزش وردپرس من براتون مفید واقع بشه

منبع: بیگ تم

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *