در قسمت چهارم از آموزش ساخت سایت با وردپرس به جایی رسیدیم که می خوایم اقدام به پیاده سازی کنیم. این بخش شامل دو موضوع میشه اینکه چرا سایت ایجاد می کنیم ؟ و چگونه پیاده سازی کنیم. قبلا هم در بخش های قبلی آموزش اشاره کردیم که باید ابتدا برنامه کاری خود را مشخص کنیم اینکه چرا ما سایت درست می کنیم و هدف ما از ایجاد این سایت چیست ؟ آیا هدف سایت شخصی است ؟ برای کسب در امد هست ؟ معرفی نمونه کار و شغل خود هست ؟ می خوهیم تبلیغات اینترنتی داشته باشیم ؟ قصد راه اندازی فروشگاه آنلایم داریم و … همون طور که میبینید زمینه های مختلفی داریم و ما باید در ابتدا هدف را مشخص کنیم. بعد از اینکه مشخص شد که می خواهیم چه کاری انجام دهیم دیگه وقت آن میرسه شروع کنیم به پیاده سازی طرح مورد نظر.
نحوه پیاده سازی و طراحی سایت با وردپرس
در قسمت قبلی درباره انتخاب نام سایت و هاست حرف زدیم پس باید هاست دامنه شما اماده باشه. حالا شما می تونید با یک طراح وب و برنامه نویس جهت راه اندازی سایت مشاوره کنید و حرف ها یک ب تجربه را در این زمینه هم بشنوید. یکی از کارهایی که می توان انجام دادم این هست که به یکی بگیم برای ما سایت طراحی کن و هزینه رو بهش بدیم و تمام کارها بر عهده ایشون باشه. البته این و که گفتم برای کسانی هست که می خوان یک سایت برای خودشون ایجاد کنن اما کسی که می خواد این موضوع رو یاد بگیره باید با ما همراه باشه.
خوب برخی توضیحات رو کم می کنن هر جایی گنگ بود می تونید با جست و جو در گوگل به نتیجه برسید. حالا می خوایم با وردپرس سایت را پیاده سازی کنیم ابتدا لازمه که مشخص بشه ما سایت را فارسی ایجاد می کنیم یا انگلیسی و یا حتی به چند زبان سایت را طراجی کنیم . حالا فرضا می خوایم فارسی باشه ابتدا باید وردپرس فارسی را دانلود کنیم برای دانلود وردپرس کلیک کنید. یک فایل زیپ هست که دانلود خواهید کرد. این فایل را داخل هاست خود که قبلا خریدید باید اپلودش کنید. نحوه نصب وردپرس روی سرویس های مختلف هاستینگ رو می تونید از طریق لینک های زیر مطالعه کنید
- نصب وردپرس روی هاست سی پنل
- نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین
- نصب وردپرس روی لوکال هاست ( کامپیوتر خود )
بعد اینکه با موفقیت وردپرس را راه اندازی کردید شما یک وب سایت ساده خواهید داشت و تا اینجا موفق شدید سایت خود را راه اندازی کنید. اما طرح و چیدمان سایت اون چیزی نیست که شما لازمش دارید همون رنگبندی / باکس ها / نحوه نمایش مطالب و … می خواید طرح خاصی داشته باشه. در اینجا باید یک قالب انتخاب کنیم که در اینجا شما باید برای زمینه کاری خود یک تم پیدا کنید. اگر زمینه سایت شرکتی هست باید قالب شرکتی / اگر خبری هست قالب خبری وردپرس و … قالب های حرفه ای وردپرس بیگ تم رو هم می تونید در این لینک ببینید. بعد از اینکه قالب رو هم انتخاب کردید حالا باید قالب رو نصب کنیم روی وردپرس آموزش نصب قالب وردپرس را هم اینجا می تونید مطالعه کنید.
خوب دیگه از این بعد شما هستید و کار با وردپرس و قالب که انتخاب کردید . همون طور که دیدید در چند مرحله موفق شدیم یک وب سایت با وردپرس زاه اندازی کنیم . آموزش قسمت های مختلف هم می تونید در بخش آموزش وردپرس مطالعه کنید.
امیدواریم این آموزش هم براتون مفید واقع بشه.
منبع: بیگ تم