حل مشکل عدم اعمال تغییرات در وردپرس (2)

در پست گذشته ( عدم اعمال تغییرات در وردپرس1) به صورت مقدماتی راه حل هایی رو بررسی کردیم.راه حل هایی که شاید اغلب افراد با اونا پیش از این سروکار داشتن و برای رفع مشکل به کار گرفتن.

گاهی مشکلات موجود در وردپرس حاد تر و حادتر می شن و با راه کار های معمولی و پرکاربردی که نظیر اونا در پست گذشته عنوان شد ، برطرف نمی شن.لذا در این مقاله به صورت حرفه ای تر راه کار هایی رو ارایه می کنیم.

آموزش وردپرس:عدم اعمال تغییرات در وردپرس

ادامه راه هارو قدم به قدم عنوان می کنیم.

بررسی تمپلیت ها:

اگه تغییرات اعمالی شما مربوط به ویرایش تمپلیت هاست،اطمینان حاصل کنید که صفحه ای که در حال حاضر می بینید  از تمپلیت ها ساخته شده.به یاد داشته باشید که خیلی از تمپلیت ها متون مشابهی رو در بردارن.مثلا پست مربوط به هیدر در صفحات شما،ییج ایندکس و یا پیج سرچ ممکنه مشاهده شه.از این بابت مطمین شید.

خودتون رو تست کنید!

اگه با همه ی راه حل هایی که انجام دادید و تست کردید ،باز هم به نتیجه نرسیدید،در حالی که فایل در جای مناسب و با نام مربوط به خودش قرار داشت و از این موضوع اطمینان داشتید ،قدم های زیر رو اجرا کنید:

قدم اول:از فایل ها بک آپ بگیرید و سپس در جایی امن و مناسب به بررسی فایل های بک آپ  گرفته شده بپردازید.

قدم دوم: در سایت خود تغییر بزرگی رو اعمال کنید.مثلا در style.css تنظیمات زمینه رو تغییر بدید.این تغییر تنظیمات می تونه تغییر رنگ بک گراند به رنگی با کد ff0000 یا حتی قرمز باشه!

قدم سوم:اگه بازم تغییری رو احساس نکردید فایل رو از سرور به کلی پاک کنید وسعی کنید دوباره فایل مربوط رو تغییر بدید.اگه بازم هیچ اتفاقی نیفتاد بدونید که شما و وردپرس به طور کلی در مسیر دیگه ای سیر می کنید و به فایلی مشابه ولی مجزا توجه دارید! وقتشه که با کمک فردی با تجربه به بررسی تخصصی بپردازید یا این که کلا فکر ایجاد تغییررو از ذهنتون بیرون کنید!

قدم چهارم:تنظیمات URL رو در پنل خودتون و حتی دیتا بیس رو چک کنید و بعد از اطمینان به درستی تنظیمات می تونید سوالاتتون رو در این جا یا سایت اصلی وردپرس مطرح کنید.

دی باگ کنید!

“قالب صحیفه با رفع تمامی باگ های موجود به روزرسانی شد.”

این جمله رو ممکنه بار ها در بیگ تم خونده باشید.

یا این که مشابه اون رو در سایر سایت ها دیده باشید.ممکنه  تا وقتی که به این کار نیازی نداشته باشید برای کسب اطلاعات در مورد اون اقدامی نکنید.مثلا بار ها دیده شده که در سایت های مربوط به وردپرس و کلا طراحی سایت نام دیباگ کردن زیاد استفاده شده.برنامه نویس ها برای راه یابی به کد ها و پیدا کردن اشتباهات رایج اعمالی رو انجام می دن که به اون دی باگ گفته میشه.برای هر یک از کد های CSS، HTML,  PHP یک روش خاص جهت این کار وجود داره.

در هنگام دی باگ کردن باید تنها یک آیتم در یه زمان تغییر کنه.مثلا اگه شما مطمین نیستید که مشکل در خط 37 یا خط 40 کد هاست،هردو خط رو با هم در یه زمان تغییر ندید.

هر بار که شما فرآیند دی باگ کردن رو انجام می دید ،به میزان راه اندازی مجدد یک سایت ریسک می کنید.در انجام این کار شکیبا باشید.

دی باگ کردن CSS:

دی باگ کردن فایل های CSS کاری پر ریسک به نظر میاد.چرا که شما باید در HTML منطقه ای رو پیدا کنید که مشکل ساز شده و سپس در بین استایل های موجود در فایل STYLE.CSS اونارو دنبال کنید.

در هنگام دی باگ کردن CSS باید چک کنید که:

حرفو از نظر املایی درست درج شدن و در جایی از کد ها misspelling دیده نمی شه؟

تمامی فواصل و ویرگول ها و …درست درج شدن؟

و…

به عنوان مثال استفاده از فواصل در جای مناسب خیلی مهمه.به این مثال دقت کنید که در اون فواصل بیش از میزان استاندارد استفاده شده:

background-image:url ( ' bg.gif ' )

شکل صحیح:

background-image:url('bg.gif'))

دی باگ کردن HTML:

مشابه با CSS ، در HTML  هم فرایند رفع مشکلات و خطاها صورت می گیره.مثل بخش های فراموش شده،تگ های جا افتاده،فلش ها و نماهای جا افتاده و …

مروگر فایر فاکس در این زمینه می تونه مفید باشه.بخشی ADDS در فایر فاکس ابزار های مفیدی رو جهت فیکس مشکلات  ارایه میده.

دی باگ کردن PHP:

در این زمینه شاید کار راحت تر باشه.عموما یه سری دستوارت برای دی باگ کردن هست که به صورت مختصر مرور می کنیم:

دستور ()DIE

این دستور یکی از پرکاربرد ترین ابزار های دیباگینگ ممکنه.این دستور برای متوقف سازی اجرای برنامه هاست.هنگامی که سعی می کنید برای رفع مشکل یه برنامه راهی پیدا کنید،افزودن این دستور به بخش های کلیدی اسکریپت ها باعث میشه پیام هایی حاوی اطلاعات مفید نمایان شه:

die('Stage One Complete');die('Disinfribullation Complete');die('Finished Collating');

برنامه ی مربوط رو بارگذاری کنید و سپس ببینید کدوم یک از بخش های این پیام نمایان میشه.اگه بخش اول پیام رو دیدید متوجه می شید که اجرای برنامه بدن هیچ خطایی انجام شده و باگ های موجود رفع شده.پس از این می تونید به صورت ایمن دستور ()DIE رو بردارید و حذف کنید.

در هر صورت اگر به عنوان یه کاربر مبتدی دست به فرآیند دی باگینگ(debugging) می زنید، ابتدا با فردی متخصص در این زمینه مشورت کنید.

با آروزی توفیق روز افزون برای همه همراهان بیگ تم!

منبع:بیگ تم

 

یک نظر

  1. mohmmad

    سلام
    من از رجیستر پلاس استفاده می کنم
    ولی برای ثبت نام کار بر جدید با این پیغام روبرو میشوم
    نام‌نویسی کاربر تازه در حال حاضر مجاز نیست.
    چی کار کنم؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *