آموزش ساخت سایت با وردپرس گام به گام

آموزش ساخت سایت (قسمت دو)

با بخش دو از آموزش ساخت سایت با وردپرس در خدمتتون هستیم در قسمت قبلی اموزش به موارد مقدمات اشاره کردم و همون طور که گفتم در این بخش در مورد سیستم مدیریت محتوا صحبت خواهیم کرد اگر آموزش قبلی رو مطالعه نکردید به لینک آموزش ساخت سایت با وردپرس مراجعه کنید.

خوب بعد از اینکه فکر شما برای ایجاد یک وب سایت اینترنتی قطعی شد , وارد محیط اینترنت بشید و از سایت های زیادی بازدید کنید هر سایتی در هر زمینه ای دارای چیدمان ها وطرح های مختلفی می باشد بعد از آشنایی با انواع طرح ها مثلا سایت های شرکتی , خبری , فروشگاهی , تفریحی و … به این فکر کنید که این سایت های چگونه ایجاد شده آیا نیاز به یک طراح وب سایت داریم یا خودمون می تونیم همچین چیزی رو ایجاد کنید.

یه نکته ای که می خوام اشاره کنم شاید کمی براتون گنگ باشه ولی شما اصلا بهش احتیاجی ندارید فقط اشاره می کنم برای اطلاعات بیشتر , یک صفحه وب همون صفحه اینترنتی که دارید میبینید مثلا همین صفحه بهش میگن صفحه وب که با یک سری کد ها ایجاد شده بهش میگن زبان برنامه نویسی , حال انواع زبان های برنامه نویسی داریم وقتی به محیط اینترنت مربوط میشه به این زبان میگن تحت وب , زبان های برنامه نویسی مربوط به سیستم های های مختلف مثلا xp هم تحت سیستم عامل میشه گفت.

حال وقتی بخوایم یک صفحه وب برای خود ایجاد کنیم باید به زبان مورد نیاز وب اطلاعات لازم را کدنویسی کنیم و در محیط اینترنت انتشارش بدیم برای دید عموم. حال مثلا زبان برنامه نویسی html که پایه و لازمه ی یک صفحه وب هست رو باید بدونیم برای مطالعه مطالب بیتشر در اینباره مطلب آموزش طراحی وب مقدماتی تا پیشرفته را مطالعه کنید در این لینک تاریخچه وب , مرورگر و بسیاری مخوارد توضیح داده شده حتما مطالعه کنید. و بعد ادامه این مطالب رو دنبال کنید.

حال در نیای تکنولوژی سیستم هایی به وجود اومده به نام سیستم مدیریت محتوا , قبل از اینکه فکرتون جای دیگه ای  بره اینم بگم به فرض شما می خواید یک وبلاگ ساده ایجاد کنید اگر در گوگل سرچ کنید ساخت وبلاگ سایت هایی زیادی رو در نتیجه گوگل مشاهده خواهید کرد که خدمات وبلاگدهی دارن و به راحتی می تونید وارد صفحه عضویت این سایت ها بشید اطلاعات لازم مثل نام کاربری , رمز عبور , آدرس ایمیل و نام وبگاه خودتون رو انتخاب کنید و به سادگی در 2 دقیقه صاحب یک وبلاگ ساده بشید. با یوزر وو پسوورد انتخابب وارد مدیریت وبلاگ بشید و مطلب منتشر کنید. اما خوب وبلاگ ها محدودیت هایی دارن , ساده هستن , نمی تونن نیاز یک سایت حرفه ای  رو برطرف کنن و …

برای وبلاگ دیدید که وارد یه سایت شده و عضو میشیم به همین راحتی حال نرم افزارهای تحت وب به وجود اومده به نام های وردپرس , جوملا و … بقیه رو نمیگن 🙂 این دو نرم افزار تحت وب از قدرتمند ترین ها هستن که بعد از بررسی به دلخواه یکی رو می تونید برای خودتون انتخاب کنید. این اموزش ساخت سایت با وردپرس خواهد بود برای اطلاعات بیشتر در مورد این سیستم مطلب مدیریت محتوا وردپرس رو مطالعه کنید. بعد از مطالعه این مطلب رو دنبال کنید تا بهتر متوجه بشید.

آموزش ساخت سایت با وردپرس گام به گام

وردپرس یک نرم افزار تحت وب  می باشد که کار رو برای راه اندازی سایت و مدیریت اون بسیار راحت کرده و به راحتی آب خوردن می توان یک سایت ساده و یا حتی فوق حرفه ای  ایجاد کرد. در لینک بالا که باید حتما مطالعه کنید اطلاعات کامل درباره این سیستم گفته شده. در بالا به زبان برنامه نویسی اشاره کردیم تعوجه داشته باشید زبان برنامه نویسی این نرم افزار php می باشد یکی از قدرتمند ترین زبان های تحت وب , که مراحل رو به مراتب جلو بریم با نام های دیتابیس آشنا خواهید شد , سیستم وردپرس با زبان php و با پشتیبانی از دیتابیس قدرتمند mysql می باشد.

دوستان و همراهان عزیز برای این قسمت هم کافیه زیاد اذییت نشید بهتره. توجه داشته باشید در این مطلب لینک دو مطلب که قبلا در سایت منتشر کردیم رو براتون قرار دادم کامل مطالعه کنید در پست مربوط به وردپرس به افزونه و قالب وردپرس اشاره شده حتما تا آماده شدن مطلب بعدی در این رابطه اطلاعات کافی کسب کنید , طرح و استایل هر سایت قالب اون سایت هست.

امیدوارم این بخش از آموزش وردپرس ساخت سایت هم براتون مفید واقع بشه.

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *