سلامی گرم خدمت شما بازدید کننده گرامی در این بخش از آموزش ها ساخت سایت با وردپرس قصد دارم تا بیشتر درباره وردپرس حرف بزنم با بخش سوم از آموزش ساخت سایت با وردپرس همراه ما باشید در بخش بخش قبلی این آموزش ابتدا درباره ایجاد یک صفحه وب صحبت کردیم بعد اشاره ای با ساخت وبلاگ در سیستم های وبلاگ دهی و در پایان اشاره مختصری به وردپرس شد.
در این بخش می خواهیم درباره سیستم وردپرس حرف بزنیم که چرا باید این سیستم رو انتخاب کنیم برای ساخت سایت و همچین روش های دیگر موجود , خوب بریم سراغ اصل مطلب 🙂
شاید برای یک فرد مبتدی که تازه به محیط اینترنت وارد شده موضوع سایت سایت کمی گنگ به نظر بیاد و اینکه به چه صورت این صفحات ایجاد شده قابل درک نباشه و اینکه چه کسی این مطالب و بخش های مختلف رو کنترل می کنه , در حالی که موضوعی بسیار بسیار ساده هست الان شما کاربر عزیز که داری این مطلب می خونی بنده در محیط مدیریت سایت بخشی برای انتشار مطلب دارم که وارد این بخش شدم و این مطلب رو نوشتم برای شما به همین راحتی 🙂
خوب قبلا به برخی موارد پایه و لازم اشاره کردیم و اینکه چرا رسیدیم به مدیریت محتوای وردپرس یک دلیل بسیار خوب راحتی کار با این سیستم هست , به شخص برای کاربران ساده و مبتدی پیشنهاد می کنم قبل از ایجاد سایت و شروع به فعالیت در یکی از سیستم های وبلاگدهی رایگان عضو بشن و مدتی روی یک وبلاگ که راسگان ایجاد شده فعالیت داشته باشن تا بتونن در زمانی وبمستری روی سایت بدون هیچ مشکلی کارشون رو ادامه بدن و خیلی سریع رشد کنن. دلیل اینکه دارم این روش رو پیشنهاد می کنم برای این هست که خیلی ها رو مشاهده کردیم که با دانش بسیار انداک شروع می کنم و به شکست می خورن و به جایی که می خوان نمیرسن دلیلش به فرض نحوه نوشتن مطلب رو بلد نیستن , یا بهینه سازی سایت برای موتور جست و جو آشنایی ندارن و …. اما این روش می تونه برخی اشکلات و سوالات متداولی که برای کاربر پیش میاد رو در زمانی که روی وبلاگ فعالیت می کنه رفع و پاسخ داده بشه.
مبحث ما بر این اساس هست که شما تا اینجا به چیزی که باید میرسیدید رسیدید , بعد از مطالعات لازم اومدید سراغ سیستم وردپرس و حالا می خواهید با وردپرس سایت ایجاد کنید , همچنین لازم به گفتن هست کسانی که بخوان با وردپرس هم می تونن به صورت رایگان وبلاگ ایجاد کنن هم اکانت های رایگان داره هم غیر رایگان برای این کار باید به سایت wordpress.com مراجعه کنید در این سایت عضو و برای خود یک وبلاگ حرفه ای ایجاد کنید.
بعد از اینکه با واژه وردپرس آشنا شدید و فهمیدید چیه باید کارتون رو شروع کنید در ابتدا شما به یک وب سرور و دامنه نیاز دارید …
وب سرور چیست ؟ وب سرور یا همون هاست فضایی که شما به مدت مشخص شده ای برای خود اجاره می کنید تا فایل های لازم رو روی آن قرار دهید , با یه مثلا بهتون بگم فرض کنید یک گوشی موبایل خریداری کردید ( از این ساده ها نه آیفون 6 🙂 ) و می خواهید یک فایل مثلا موزیک به حافظه گوشی انتقال بدید اما فضا نداره یعنی باید رم بخرید بعد از خرید رام فرضا 2 گیگ باشه شما می تونید به اندازه فضای 2 گیگ فایل روی گوشی خود داشته باشید , در اینترنت هم باید برای به نمایش گذاشتن فایل ها ( تصویر , متن , ویدیو , صوت و …. ) باید یک فضا بخرید با این تفاوت که هاست را باید اجاره کنید و نمی تونید برای خودتون بخرید اجاره به صورت 1 ماه , 2 و …. قبل از اقدام به خرید هاست لازم است تا اطلاعاتی نیز درباره هاست بدونید با کمی جست و جو و پرسش و پاسخ می تونید بهترین شرکت ارائه هاست پیدا کنید و سیستم مورد نظر رو برای خودتون به میزانی که لازم دارید خریداری کنید البته مثلا رم فقط و فقط یک مثال بود تا مفهوم رو متوجه بشید موارد دیگه ای هم در انتخاب هاست مهم هست که بعد ها ادامه فعالیت متوجه همه این موارد خوهشد مثلا پهنای باند , بازدید در لحظه , cpu و …
دامنه یا دامین چیست ؟ وقتی به اینترنت وصل شدیم آدرس bigtheme.ir رو در ادرس بار مرورگر وارد می کنیم چه سایتی باز میشه !!! خوب این سوال داره 🙂 این اسم متعلق به یک سایت می باشد و توسط مدیر سایت برای مدت مشخصی اجاره کرده , به اسم سایت دامنه گفته میشه که مثل همون هاست باید ااره کنیم برای مدت مشخص شده. سعی کنید نزدیکترین نام به موضوع کاری خود را انتخاب کنید مثلا وقتی موضوع قالب وردپرس هست بهترین نام می تونه برای دامنه wordpress theme باشه البته منظورم این نیست دقیقا به این صورت باشه میشه خلاصه کرد و … و نیز یکی از دیگر ویژگی های انتخاب دامنه کوتاه بودن هست تا بازدید کننده سایت بتونه خیلی راحت نام سایت رو به خاطر بسپاره. ( دامنه ای که انتخاب می کنید نباید قبلا توسط فرد دیگری انتخاب شده باشد ). دامنه را میشه از سایت های رابط که نمایندگی هستن خریداری کرد که بهترین حالت همون شرکت هاستینگ هست. سایت اصلی خرید دامنه در ایران nic.ir می باشد.
بعد از خرید دامنه و هاستینگ نام دامنه انتخاب شده را با هاست باید ست کنیم این کار رو به شرکتی که از هاست خریداری کردید بسپارید اگه به پشتیبانی اعلام کنید خودشون این کار رو براتون انجام میدن البته اگه هر دو رو با هم از یک شرکت خریده باشید اگر هم جدا باشه باید وارد بخش اکانتتون در سایتی که دامنه رو خریداری کردید بشید , هاستی که خریداری میشه دارای دی ان اس می باشد مثلا شناسه برای اینکه دامنه رو بهش وصل کنیم باید DNS های هاست رو در بخش مربوط به دی ان اس در حساب کاربری دامنه وارد کنیم.
چرا باید دی ان اس ها را ست کنیم ؟ وقتی که دامنه و هاست خریداری کردیم باید هاست رو به دامنه معرفی کنیم تا زمانی که آدرس سایت دامنه در مرورگر وارد شد فایل هایی که داخل هاست هست بالا بیاد بعد موقعی که ما بخواهیم یک هاست دیگه خریداری کنیم باید مجددا دی ان ای هایی که وارد کرده بویدم رو تغییر بدید به هاست جدید خریداری شده اگر قابل فهم نیست نگران نباشید در مراحل مختلف با این موراد آشنا خواهید شد.
برای این یخش هم کافیه تا اینجایی که مطالعه کنید نکاتی که براتون قابل فهم نبوده می تونید تو نت سرچ کنید دربارشون یا در قسمت دیدگاهها مطرح کنید تا راهنمایی های لازم انجام بشه.
برای بخش بعدی لازمه تا کامل به واژه هایی چون
هاست = host
دامنه = domain
دی ان اس = DNS
وب سرور = web server
و در نهایت هدف از ساخت سایت چیست ؟ = The aim of the construction site
قسمت های دیگر را مطالعه نکردید !!!
– آموزش ساخت سایت با وردپرس ( قسمت اول )
– ساخت سایت با وردپرس ( قسمت دوم )
آرزوی موفقیت روز افزون برای شما.
پینگبک: نحوه پیاده سازی و طراحی سایت با وردپرس (پایان) - قالب وردپرس | پوسته وردپرس | افزونه وردپرس | بیگ تم