common mistakes , کاربران

اشتباهاتی کاربران تازه وارد مرتکب میشوند

وقتی که ما وارد محیط جدید میشویم، میخواهیم در مورد آن چیز هایی را یاد بگیریم و با آن محیط آشنا شویم. ممکن است در طول یادگیری خطاهایی را مرتکب شویم و این یک امر عادی است. اما یکی از فواید موجه شدن با مشکلات آن است که از آنها درس میگیریم و دیگر مرتکب آنها نمیشویم. در این مطلب  مشکلات و اشتباهاتی که کاربران تازه وارد مرتکب میشوند را به شما خواهم گفت.

اشتباهاتی که کاربران تازه وارد مرتکب میشوند

همانطور که گفتم کاربران تازه وارد به دلیل نا بلد بودن محیط ممکن است با مشکلاتی مواجه شوند. در ادامه شما را با آن مشکلات آشنا خواهم کرد.

با ما همراه باشید…

انتخاب پلت فرم اشتباه

سوتفاهم های زیادی بین سایت های وردپرس باهاست جداگانه و وبلاگ رایگان در سرویس دهنده های وبلاگ وردپرسی وجود دارد. اغلب مردم این دو را به اشتباه می گیرند ، و آن یک اشتباه بسیار رایج است. گاهی اوقات کاربران فقط می خواهند یک وبلاگ ساده و شخصی ایجاد کنند، و مشکل آنها هزینه های دوره ای در محدوده زمانی معین مثلا ماهیانه و سالیانه برای مدیریت سایت وردپرس با هاست جداگانه است.

در آن طرف قضیه ( وبلاگ رایگان در سرویس دهنده های وبلاگ وردپرسی )، کاربران با ایجاد یک وبلاگ رایگان وردپرس می خواهند کل سایت خود را کنترل کنند , پلاگین دلخواه نصب کنن و درآمد زایی کنند که این کارها در وبلاگ رایگان امکان پذیر نیست. این تا حد زیادی یکی از رایج ترین اشتباهاتی است که ما در میان کاربران خود می بینیم.

خرید بیشتر از آنچه که شما نیاز دارید

هاست و دامنه وب تمام چیزی است که شما برای شروع یک سایت وردپرس با هاست جداگانه واقعا به آن نیاز دارید. اگرچه، بسیاری از این ثبت دامنه ها که برای تشویق به خرید خدمات دیگرهستند، بی فایده است. این کار ، صاحبان کسب و کار کوچک را سردرگم می کند. برخی از این خدمات عبارتند از: ثبت نام خصوصی، ایمیل های مارک، SSL، ثبت نام ۵ سال و غیره.
شما ثبت نام خصوصی را نمی خواهید. یکی از مشتریان ما ثبت نام خصوصی با Godaddy داشت، و او دچارمشکل بزرگی برای انتقال نام بعد ازآن شده بود. ما مجبور به ارسال گواهی نامه ی رانندگی، مقاله از الحاق برای شرکت و دیگر اطلاعات محرمانه فقط برای انتقال دامنه شده بودیم. برای ایمیل های برند، شما نرم افزار گوگل وب را دارید. در اکثر موارد، شما نیاز به SSL ندارید.

هیچ دلیلی برای شما برای پرداخت به ثبت دامنه های ۵ ساله وجود ندارد. اگر شما تصمیم به تغییر کسب و کار گرفته اید نتیجه چیست؟ شما همه پول را از دست داده اید. علاوه بر این، شما احتمالا با تخفیف مجدد قادر به صرفه جویی پول بیشتری خواهید بود.

تغییر ندادن ساختار Permalink

Permalink آدرس صفحه وب شما است، ساختار پیشفرض به این صورت است: http://yourdomain.com/?p-123.
وجه خوبی ندارد، همچنین شامل توضیحی برای محتوای آن صفحه نیست، تغییر دادن آن بسیار بهتر است و برای کاربران تجربه بهتری خواهد بود. همینطور انجام دادن این کار باعث خواهد شد تا موتور های جستجو در مورد صفحات شما اطلاعات بیشتری داشته باشند، در نتیجه رتبه شما در نتایج جستجو بالاتر خواهد رفت. برای تغییر آن وارد بخش Settings > Permalinks شوید و تنظیمات خود را پیکربندی کنید.

حذف نکردن کاربر ادمین

متاسفانه وردپرس، هدف مناسبی برای هکر ها است. به صورت معمولی، نام کاربری admin است، و صفحه ورود http://yourdomain.com/wp-login.php است.

اگر شما نام کاربری را تغییر ندهید، تنها کاری که هکر ها باید انجام دهند آن است که سایت شما را پیدا کنند و رمز ورود شما را حدث بزنند، و میتوانند از یک نرم افزار استفاده کنند که قادر است هزاران پسورد را در دقیقه حدث یزند.

اگر شما در حال استفاده از نام کاربری admin باشید و یک پسورد راحت مانند 123456789 داشته باشید، پس وقت آن رسیده تا یک تغیری به آن بدهید.

اولین کاری که باید انجام دهید آن است که یک کاربر دیگر ایجاد کنید. وارد بخش Users > Add New شوید و فرم را پر کنید و یک ایمیل مجزا وارد کنید و مطمئن شوید که کاربر جدید مجوز های یک ادمین را داشته باشد.

اکنون وارد صفحه new user شوید و کاربر ادمین قبلی را حذف کنید. وارد بخش Users > All Users شوید و کاربر ادمین قبل را انتخاب کنید و بر روی لینک  delete کلیک کنید و گزینه Attribute all content to را فعال کنید و از لیست بازشو روبه رو کاربر جدیدی را که ساخته اید انتخاب کنید.

وقتی که ادمین قبل حذف شود سایت شما جای امن تری برای قرار دادن محتوا درون آن خواهد بود.

فراموش نمودن ایجاد فایل پشتیبان

داشتن فایل پشتیبان یکی از مهمترین مواردی است که ادمین های وردپرس باید رعایت کنند ، یک فایل پشتیبان می تواند قالب وردپرس نصب شده و محتوای سایت را درمقابل حوادث ممکن محافظت نماید ، شما میتوانید با استفاده از یک افزونه وردپرس مناسب این کار را انجام دهید. اگر یک سرویس دهنده مناسب داشته باشید دیگر نیازی نیست این کار را خودتان انجام دهید.

افزونه های پشتیبان گیری:

نصب افزونه های زیاد

درست است که استفاده از افزونه ها کار شما را برای مدیریت سایت راحت میکند، اما اگر بیش از نیازتان افزونه نصب کنید، ممکن است که مشکلاتی برای سایت شما پیش آید، همچنین اگر از افزونه های زیادی استفاده نمایید ممکن است که بعضی از آنها با هم تداخل داشته باشند و نتوانند به خوبی کار کنند.

این را به یاد داشته باشید این تعداد افرونه ها نیست که برای سایت شما مشکل ایجاد میکند، بلکه افزونه های دستکاری شده و آپدیت نشده مشکلات را برای سایت شما ایجاد میکنند.

آپدیت نکردن وردپرس به آخرین نسخه

تیم توسعه دهندگان وردپرس هر ماه یک آپدیت را برای مشتری ها ارائه میدهد، به اضافه افزوده شدن ویژگی ها و قابلیت های کاربردی، باگ ها و حفره های امنیتی نیز پوشیده میشوند، در نتیجه آپدیت نکردن وردپرس به آخرین نسخه رسک بزرگی برای سایت شما خواهد بود.

اگر با آپدیت مشکلی هم برای سایت شما پیش آید میتوانید از آخرین فایل پشتیبانی که گرفته اید استفاده کنید، اگر میخواهید سایتتان از مشکلات امنیتی و هکر ها دور باشد پس بهتر است وردپرس شما به آخرین نسخه بروز باشد.

فراموش کردن unblock نمودن موتور های جستجو

در بخش Reading > Settings یک گزینه وجود دارد که سایت شما را از دید موتور های جستجو مخفی میکند، شاید فکر کنید که این قابلیت به چه دردی میخورد و کاربرد آن چیست؟ این قابلیت برای ادمین هایی است که سایتشان هنوز آماده نیست تا توسط کاربران و بازدید کنندگان دیده شود، در نتیجه از آن استفاده میکنند تا موتور های جستجو نتوانند سایت آنها را پیدا کنند.

اگر میخواهید سایت شما توسط موتور های جستجو دیده شود پس بهتر است که این گزینه  را غیر فعال نمایید.

 

امیدوارم مطالب این پست برای شما عزیزان مفید باشد

موفق باشید…

When it comes to beginner mistakes and how to avoid them, I’ve only touched the surface here. There are plenty more obstacles in your way. You’ll tumble over some of them and steer clear of others.

I urge you to keep reading blogs like this one, experimenting with your site (it might be a good idea to setup a development site so you don’t break your main one) and exploring what WordPress can do for you. Soak up all the information you can, ask questions in the comment sections and forums and take that knowledge with you when you’re developing your blog.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *